Welkom bij Rijschool Arikan in Utrecht

Welkom bij Rijschool Arikan in Utrecht

Welkom bij Rijschool Arikan in Utrecht

Je wilt je rijbewijs B halen, woont in Utrecht of nabije omgeving en bent op zoek naar een autorijschool.

Rijschool Arikan is ervan overtuigd dat een goede rijopleiding de basis is voor jouw veiligheid op de weg, tijdens maar zeker ook na je rijopleiding. Het doel tijdens de rijlessen is dan ook jou verantwoord te leren rijden.


Hoog slagingspercentage
De kwaliteit van Rijschool Arikan blijkt uit een hoog slagingspercentage van meer dan 75%. Dit terwijl het gemiddelde aantal rijlessen voordat de kandidaat opgaat voor het examen gelijk is aan het landelijk gemiddelde voor autorijscholen: 40 - 45 lessen. Naast het hoge slagingspercentage laten ook de vele positieve reacties in het gastenboek de kwaliteit van Rijschool Arikan zien.


Duur en kosten rijlessen
Hoe snel jij je rijbewijs kunt halen is afhankelijk van veel factoren, zoals leeftijd, aanleg en lesfrequentie. Na een (vrijblijvende) intake / proefles krijg je direct een inschatting van het aantal benodigde rijlessen en een advies over het lespakket dat het beste bij jou past. Zo weet je direct wat jouw rijopleiding gaat kosten. Besluit je na de proefles je rijopleiding te willen volgen bij Rijschool Arikan in Utrecht, dan is deze rijles bovendien gratis. Het is naast de reguliere pakketten ook mogelijk te kiezen voor een spoedcursus. 


Meer weten?
Lees meer over rijlessen en je rijbewijs halen bij Rijschool Arikan op de pagina 'Over Rijschool Arikan'. Of neem direct contact op om je vragen persoonlijk te stellen.

TOP