Over Rijschool Arikan

Over Rijschool Arikan

De man achter het succes van Rijschool Arikan is instructeur Mehmet Arikan. Hij is in 2000 gestart met zijn eigen rijschool en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een populaire en succesvolle autorijschool in Utrecht. Honderden leerlingen in Utrecht en omgeving hebben inmiddels via Rijschool Arikan hun rijbewijs B gehaald. 


Persoonlijke rijles

Mehmet Arikan heeft in de praktijk een eigen lesmethode ontwikkeld die veel mensen blijkt aan te spreken (lees de reacties in het gastenboek). Door zijn rustige en geduldige manier van lesgeven, waarbij hij oog heeft voor het karakter van de leerling, is hij ook een uitermate geschikte instructeur voor mensen met faalangst. De gebruikte lesmethode is afgestemd op jou zodat jouw rijles een prettig ervaring wordt. 


Intake (proefles) les

Iedere rijopleiding bij Rijschool Arikan begint met een (vrijblijvende) intake / proefles van een uur. Na afloop van de proefles wordt samen met jou een pakket samengesteld voor jouw persoonlijke situatie. De basis hiervan wordt gevormd door de standaard pakketten van Rijschool Arikan. Daarnaast worden de lesfrequentie en lestijden besproken.

Schrijf je hier in voor de intake / proefles.


Hoeveel tijd heb ik nodig om mijn rijbewijs te halen?

Jij bepaalt het tempo van je rijopleiding. Wil jij je rijbewijs binnen twee weken ( Spoedcursus ) of binnen twee maanden halen? Dit is jouw keuze. Ook de lestijden worden grotendeels door jou bepaald. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Je rijles kan worden ingepland van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 21.00 uur. Ook lessen in de avond is dus mogelijk bij Rijschool Arikan.


Ophalen en afzetten in Utrecht

Afhankelijk van je woonadres wordt je of thuis opgehaald en afgezet of op station Utrecht Centraal. Op de pagina 'Plaats van ophalen en afzetten' kun je aan de hand van jouw postcode bekijken welke situatie voor jou geldt. Hier vind je ook een plattegrond van het stationsgebied van Utrecht met de exacte ontmoetingsplek.


Kwaliteit rijles
Om de kwaliteit hoog te blijven houden worden de rijlessen bij Rijschool Arikan door dezelfde rij-instructeur gegeven. Je bent dus verzekerd van een ervaren en betrouwbare rij-instructeur, die in het bezit is van een WRM kwalificatie (WRM staat voor Wet Rijonderricht Motorrijtuigen). Bij ziekte of vakantie wordt je de mogelijkheid geboden om bij een eveneens ervaren collega te lessen. Zo loopt je rijopleiding dus geen vertraging op en kun je altijd snel je rijbewijs halen.


Laatste technieken
Je rij-instructeur is altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en technieken en past deze ook toe. Met behulp van een Ipad wordt per leerling tijdens de rijles de ontwikkeling van de rijvaardigheden bijgehouden. Deze informatie wordt na afloop van de les naar jou gemaild zodat jij je optimaal kan voorbereiden op de volgende les. Foto's, plaatjes en filmpjes op de Ipad worden tijdens de les ook gebruikt als ondersteuning bij uitleg van bijzondere verkeerssituaties. 


LesautoBij Rijschool Arikan heb je rijles in Volkswagen T-Roc TDi bouwjaar 2019. De auto rijdt erg lekker, het is een sportief en stoer ding met erg comfortabele stoelen. Zelfs een achteruitrijd camera komt in beeld wanneer je de versnelling in de achteruit zet. Het leuke is dat je dit ook mag gebruiken tijdens je praktijkexamen, ideaal dus!  Daarnaast is de auto voorzien van verschillende veiligheids features. Dit is belangrijk voor jou, maar ook voor anderen in het verkeer.

TOP