Login  Log in

Laatste reacties

 • Mees Hehenkamp 01-08-2017
  Ik heb de rijlessen van Mehmet ervaren als zeer prettig, gezellig en erg leerzaam. Ik ben daarom ook ...

  Lees meer ...

   
 • Alex 05-07-2017
  Mehmet Arikan is betrokken en een drijvende kracht tijdens je rijopleiding en met zijn ervaring stuurt ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#158 Mees Hehenkamp 01-08-2017
Ik heb de rijlessen van Mehmet ervaren als zeer prettig, gezellig en erg leerzaam. Ik ben daarom ook van mening dat ik Arikan in de toekomst aan ieder ander zou aanraden. Heel erg bedankt Mehmet Arikan!!
Citeer
 
 
#157 Alex 05-07-2017
Mehmet Arikan is betrokken en een drijvende kracht tijdens je rijopleiding en met zijn ervaring stuurt hij op een rijopleiding aan die voldoet aan een hoge CBR kwaliteitsnorm. Zo laat hij in zijn rijopleiding niet meer kandidaten toe dan waar hij 100% tijd voor heeft. Op deze wijze kan hij in het intensieve lesprogramma, de persoonlijke aandacht voor elke deelnemer garanderen. Structuur en persoonlijke coaching zijn vaste onderdelen van het lesprogramma. Mehmet heeft bij het CBR in Utrecht al jaren 91-100% geslaagde kandidaten en dat is uniek en niet voor niks. Hij heeft jarenlange ervaring in het les geven. Dat merk je in alle facetten van de rijopleiding, geen trucjes maar het vaardigheid leren en dat is gebaseerd op het ‘snappen’ en je eigen maken van de auto.
Zijn doelstelling is niet enkel om zijn cursisten klaar te stomen voor het CBR rijexamen, zijn focus reikt verder! Word een goede ervaren/ veilige autobestuurder en hou de weg niet alleen veilig voor je zelf maar ook voor anderen. Dan stap je met kennis, plezier en inzicht in elke auto ongeacht de situatie, omstandigheden of land. Daarom kan ik Rijschool Arikan alleen maar 100% aanbevelen.
En je kan met hem lachen!
Citeer
 
 
#156 Bas van Bockel 29-06-2017
Mehmet is een perfecte instructeur met een hele zorgvuldige, persoonlijke benadering. Ik heb het in 1 keer gehaald. Beter dan dit kun je het niet treffen, en na eerdere ervaringen bij andere rijscholen weet ik een beetje waar ik het over heb. Heel veel dank Mehmet!! :lol:
Citeer
 
 
#155 Anne 06-06-2017
Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in zijn uitleg en feedback. Verder was het geen probleem om rijlessen af en toe te verzetten dus voor de flexibilteit, het vertrouwen en de rust ben je bij Mehmet aan het goede adres. Dankjewel voor alles!
Citeer
 
 
#154 Ugur 21-04-2017
Arikan is een goede docent met veel ervaring. Hij kan goed uitleggen, is heel geduldig, heeft een goed gevoel voor humor en is vrij flexibel met zijn rooster.

Als je bij hem les hebt gehand, dan kun je met een goed gevoel het verkeer op van 'Ik kan het'.

Dankjewel Arikan!
Citeer
 
 
#153 Joppe 07-04-2017
De rijlessen met Mehmet waren altijd gezellig, leuk maar vooral heel leerzaam. Na 4 maanden vol wijze lessen en opbouwende kritiek ben ik in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen. Hier was ik zelfs helemaal niet zenuwachtig voor! Heel erg bedankt Mehmet dat je altijd zo flexibel was met mogelijke lestijden en vooral voor de lessen waar we veel hebben gelachen!
Citeer
 
 
#152 Eva 08-01-2017
Ik ben in september begonnen met rijlessen en ik heb net voor het einde van 2016 mijn rijbewijs gehaald. De eerste les voelde het meteen goed. Mehmet legt alles heel erg duidelijk uit en neemt de tijd om onderdelen die lastig zijn extra te oefenen. Hij weet precies wat ik nodig heb om het goed te leren. Het is prettig om na elke les even door te nemen wat er goed en wat minder ging, zodat je weet waar je de volgende keer aan moet werken. Daarnaast vond ik het elke les erg gezellig! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Mehmet!
Citeer
 
 
#151 Melanie 23-12-2016
Net als het merendeel van zijn leerlingen ben ook ik gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
De lessen van Mehmet zijn van hoog niveau en dat komt met name doordat hij precies weet wat iemand nodig heeft om een goede bestuurder te worden. Hij legt veel uit, schetst situaties, heeft een engelengeduld en humor. Mij verbaast het niks dat Rijschool Arikan een hoog slagingspercent age heeft. Dankjewel Mehmet!
Citeer
 
 
#150 Denise 05-12-2016
Mehmet bedankt geslaagd vandaag door jouw :lol: :lol: . Je heb mij echt geholpen. Je heb mij goed voorbereid op deze dag. Kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Ik raad iedereen aan om bij Mehmet Arikan te leren autorijden. Mehmet ziet goed wat jij nodig heb als leerling en pas dat toe. Het maakte voor hem niet uit als je de rotonde of kruispunten. Nog maals bedankt, Ik zie je nog wel een keer langs rijden hihihi... Groetjes een blije Leerling ( Denise)
Citeer
 
 
#149 Loes Singeling 17-11-2016
In één keer geslaagd! Grote dank aan Mehmet voor zijn eeuwige geduld - of ik nou boos was om verkeersregels die ik dom vond (...) of een opdracht die ik dom vond (...) - hij bleef rustig en geduldig, schoot nooit uit zijn slof. Mehmet kan goed je sterke en minder sterke punten inschatten, en speelt daarop in. Laat je niet afrijden voordat je er klaar voor bent. Al mijn vooroordelen over bozige, strenge rijinstructeurs zijn weg. Ik raad deze rijschool van harte aan!
Citeer