Login  Log in

Laatste reacties

 • Arthur 03-06-2019
  Mehmet is een uitstekende rij-instructeur . Hij toont grenzeloos geduld, snapt precies waar bij jou het ...

  Lees meer ...

   
 • Noortje 24-05-2019
  Met de hulp van Mehmet ben ik in één keer geslaagd voor mijn TTT en rijexamen. Mehmet is zeer vakkundig ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#175 Arthur 03-06-2019
Mehmet is een uitstekende rij-instructeur . Hij toont grenzeloos geduld, snapt precies waar bij jou het technische of mentale obstakel ligt, en is (niet onbelangrijk!) leuk in de omgang. Hij brengt zijn leerlingen voor het examen niet op een voldoende maar op zogenoemd "Arikan-niveau" , hetgeen ervoor zorgt dat bijna al zijn leerlingen (waaronder ik) in één keer hun rijbewijs halen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Citeer
 
 
#174 Noortje 24-05-2019
Met de hulp van Mehmet ben ik in één keer geslaagd voor mijn TTT en rijexamen. Mehmet is zeer vakkundig en flexibel, wat hem zéker de moeite waard maakt en onderscheid van andere instructeurs. Je betaalt relatief meer voor de rijlessen van Mehmet, maar je krijgt er gegarandeerd fantastische kwaliteit voor terug. In korte tijd veel geleerd en nu met veel vertrouwen de weg op!
Citeer
 
 
#173 Bas Galesloot 27-02-2019
Ik ben heel erg blij met de lessen die ik van Mehmet gehad heb. 10 jaar geleden heb ik het bij een andere rijschool geprobeerd, maar daar had de instructeur geen aandacht voor zijn leerling. Dankzij de duidelijke en rustige manier van uitleggen heb ik mijn examen nu in 1 keer gehaald. Mehmet heeft heel veel geduld en stemt de lessen helemaal op jou af.
Bedankt Mehmet, en wie wiet zien we elkaar nog eens rijden!
Citeer
 
 
#172 David 25-02-2019
Mehmet is een instructeur met klasse. Hij haalt je fouten stuk voor stuk uit je rijstijl totdat je helemaal klaar bent voor het examen. Hij weet hoeveel lessen je nodig hebt en wat er in die lessen moet gebeuren, bij Arikan slaag je in één keer.
Het is bovendien ook altijd gezellig in zijn auto en hij doet zijn best om rijlessen te verplaatsen als dat jou beter uitkomt. Kortom, schrijf je in bij Arikan, dan komt het allemaal wel goed met je.
Citeer
 
 
#171 Yorick 10-02-2019
Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan!

Mehmet is altijd goed georganiseerd en heeft een duidelijk plan voor de komende lessen. De lessen sloten altijd goed aan op mijn niveau en op wat ik op dat moment nodig had. Ik vind het maken van fouten vaak niet leuk, maar Mehmet benadert alles positief en zorgt ervoor dat elk foutje niet een probleem maar een leerervaring is.
Citeer
 
 
#170 Fadoua 23-01-2019
Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat je zorgt dat de leerlingen boven de niveau van cbr hebben maar, je hebt ook veel geduld en je bent rustig en vrolijk nogmaals bedankt.☺
Citeer
 
 
#169 Sofie Letitre 17-11-2018
Super blij! In 1x geslaagd! Dankzij instructeur Mehmet die met heel veel geduld en kundigheid mij heeft begeleid in de weg naar het examen toe. Ik kan deze rijschool aan iedereen van harte aanbevelen. Mehmet super bedankt voor alles!
Citeer
 
 
#168 Yasin 01-11-2018
İn één keer geslaagd!!! Dubbelfeest wordt het vandaag, ben ook jarig vandaag :-) Top rijinstructeur! Bedankt voor alles Mehmet abi!
Citeer
 
 
#167 Michelle 11-07-2018
Dankzij Rijschool Arikan is het me gelukt om in 1 keer m'n rijbewijs te halen!

Mehmet is verreweg de beste rijleraar die iemand zich kan wensen. Hij blijft altijd rustig, legt elke situatie heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Nooit heb ik me zenuwachtig of dom gevoeld voor de fouten die ik tijdens het rijden maakte. Mehmet past de lessen volledig aan op wat jij op dat moment nodig hebt en heeft altijd een duidelijk planning klaar.

Hij zorgt ervoor dat je boven CBR niveau bent voordat je examen doet zodat je er 1000% klaar voor bent.

Mehmet, heel erg bedankt voor alle lessen en alle wijsheid!
Citeer
 
 
#166 Anna 03-06-2018
Hoi Mehmet,

Super bedankt voor de rijlessen en al je goede tips! Ik ben zo blij met mijn rijbewijs, en dat nog in één keer ook! Helemaal geweldig!

Ik vond de rijlessen altijd zeer leerzaam en je wist precies goed te analyseren waar ik nog verbeterpunten had. Uiteindelijk was ik zo goed voorbereidt op het examen dat het afrijden eigenlijk heel makkelijk ging. Heel veel succes in de toekomst en we zien elkaar ingetwijfeld nog wel een keer rijden ;)

Hartelijke groetjes,
Anna
Citeer