Login  Log in

Laatste reacties

 • Anne 06-06-2017
  Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in ...

  Lees meer ...

   
 • Ugur 21-04-2017
  Arikan is een goede docent met veel ervaring. Hij kan goed uitleggen, is heel geduldig, heeft een ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#155 Anne 06-06-2017
Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in zijn uitleg en feedback. Verder was het geen probleem om rijlessen af en toe te verzetten dus voor de flexibilteit, het vertrouwen en de rust ben je bij Mehmet aan het goede adres. Dankjewel voor alles!
Citeer
 
 
#154 Ugur 21-04-2017
Arikan is een goede docent met veel ervaring. Hij kan goed uitleggen, is heel geduldig, heeft een goed gevoel voor humor en is vrij flexibel met zijn rooster.

Als je bij hem les hebt gehand, dan kun je met een goed gevoel het verkeer op van 'Ik kan het'.

Dankjewel Arikan!
Citeer
 
 
#153 Joppe 07-04-2017
De rijlessen met Mehmet waren altijd gezellig, leuk maar vooral heel leerzaam. Na 4 maanden vol wijze lessen en opbouwende kritiek ben ik in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen. Hier was ik zelfs helemaal niet zenuwachtig voor! Heel erg bedankt Mehmet dat je altijd zo flexibel was met mogelijke lestijden en vooral voor de lessen waar we veel hebben gelachen!
Citeer
 
 
#152 Eva 08-01-2017
Ik ben in september begonnen met rijlessen en ik heb net voor het einde van 2016 mijn rijbewijs gehaald. De eerste les voelde het meteen goed. Mehmet legt alles heel erg duidelijk uit en neemt de tijd om onderdelen die lastig zijn extra te oefenen. Hij weet precies wat ik nodig heb om het goed te leren. Het is prettig om na elke les even door te nemen wat er goed en wat minder ging, zodat je weet waar je de volgende keer aan moet werken. Daarnaast vond ik het elke les erg gezellig! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Mehmet!
Citeer
 
 
#151 Melanie 23-12-2016
Net als het merendeel van zijn leerlingen ben ook ik gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
De lessen van Mehmet zijn van hoog niveau en dat komt met name doordat hij precies weet wat iemand nodig heeft om een goede bestuurder te worden. Hij legt veel uit, schetst situaties, heeft een engelengeduld en humor. Mij verbaast het niks dat Rijschool Arikan een hoog slagingspercent age heeft. Dankjewel Mehmet!
Citeer
 
 
#150 Denise 05-12-2016
Mehmet bedankt geslaagd vandaag door jouw :lol: :lol: . Je heb mij echt geholpen. Je heb mij goed voorbereid op deze dag. Kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Ik raad iedereen aan om bij Mehmet Arikan te leren autorijden. Mehmet ziet goed wat jij nodig heb als leerling en pas dat toe. Het maakte voor hem niet uit als je de rotonde of kruispunten. Nog maals bedankt, Ik zie je nog wel een keer langs rijden hihihi... Groetjes een blije Leerling ( Denise)
Citeer
 
 
#149 Loes Singeling 17-11-2016
In één keer geslaagd! Grote dank aan Mehmet voor zijn eeuwige geduld - of ik nou boos was om verkeersregels die ik dom vond (...) of een opdracht die ik dom vond (...) - hij bleef rustig en geduldig, schoot nooit uit zijn slof. Mehmet kan goed je sterke en minder sterke punten inschatten, en speelt daarop in. Laat je niet afrijden voordat je er klaar voor bent. Al mijn vooroordelen over bozige, strenge rijinstructeurs zijn weg. Ik raad deze rijschool van harte aan!
Citeer
 
 
#148 Manouk Alderliesten 22-07-2016
Mijn eerste rijles herinner ik mij nog goed; met trillende handen stapte ik de auto in. Hij kon merken dat ik best gespannen was en hij stelde mij meteen gerust. Ik vond de auto nog 'groot' en ik durfde bijna niets omdat ik bang was dat ik tegen een paaltje zou aanrijden. Mehmet is een geduldige man, hij geeft goede tips, en daarnaast is hij ook enorm gezellig.
Al snel voelde ik me op mijn gemak en begon ik de lessen echt leuk te vinden. Mehmet is sympathiek, geduldig, positief ingesteld en geeft goede tips. Ook tekent hij veel situaties na op papier want enorm verheldert.
In het begin vond ik de grote rotondes met meerdere banen naast elkaar erg lastig, maar na duidelijke uitleg van Mehmet en veel oefenen kreeg ik ze goed onder de knie.
Als er een lastige verkeerssituati e was, besproken we die altijd na en kreeg ik vaak goede tips met de beste oplossingen die ik op dat moment zou kunnen gebruiken. Na de lessen was er ook altijd een evaluatie en maakte hij duidelijk wat goed ging en wat verbeterpunten waren en ook niet onbelangrijk, vroeg hij wat ik graag nog wilde oefenen en van de les vond.

Ook is Mehmet erg flexibel met het inplannen van lessen wat er voor zorgde dat ik altijd twee keer per week rijles kon hebben.

Kortom, ik kan Mehmet van rijschool Arikan zeker aanraden en ik ben ook heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!
Citeer
 
 
#147 Rosanne Reinders 09-07-2016
Ik ben eergisteren in één keer geslaagd en dat heb ik niet alleen aan mezelf te danken. Mehmet is namelijk een super fijne, geduldige en gezellige instructeur met goede mensenkennis! Hij weet precies wat je tijdens de lessen nodig hebt. De lessen waren perfect voor mij, omdat hij me rust gaf maar ook uitdaging gaf op de goede momenten. Maar het allerbelangrijk ste was voor mij persoonlijk dat Mehmet in me geloofde ook wanneer ik dit zelf niet deed. Topper & aanrader, deze rijschool dus! :D
Citeer
 
 
#146 Sanne de Koning 29-06-2016
Ontzettend bedankt Mehmet, voor je uitgebreide lessen! Het was een hele prettige ervaring. En met goed resultaat in 1x geslaagd!
Citeer