Login  Log in

Laatste reacties

 • Yorick 10-02-2019
  Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan! Mehmet is altijd goed georganiseerd en ...

  Lees meer ...

   
 • Fadoua 23-01-2019
  Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#171 Yorick 10-02-2019
Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan!

Mehmet is altijd goed georganiseerd en heeft een duidelijk plan voor de komende lessen. De lessen sloten altijd goed aan op mijn niveau en op wat ik op dat moment nodig had. Ik vind het maken van fouten vaak niet leuk, maar Mehmet benadert alles positief en zorgt ervoor dat elk foutje niet een probleem maar een leerervaring is.
Citeer
 
 
#170 Fadoua 23-01-2019
Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat je zorgt dat de leerlingen boven de niveau van cbr hebben maar, je hebt ook veel geduld en je bent rustig en vrolijk nogmaals bedankt.☺
Citeer
 
 
#169 Sofie Letitre 17-11-2018
Super blij! In 1x geslaagd! Dankzij instructeur Mehmet die met heel veel geduld en kundigheid mij heeft begeleid in de weg naar het examen toe. Ik kan deze rijschool aan iedereen van harte aanbevelen. Mehmet super bedankt voor alles!
Citeer
 
 
#168 Yasin 01-11-2018
İn één keer geslaagd!!! Dubbelfeest wordt het vandaag, ben ook jarig vandaag :-) Top rijinstructeur! Bedankt voor alles Mehmet abi!
Citeer
 
 
#167 Michelle 11-07-2018
Dankzij Rijschool Arikan is het me gelukt om in 1 keer m'n rijbewijs te halen!

Mehmet is verreweg de beste rijleraar die iemand zich kan wensen. Hij blijft altijd rustig, legt elke situatie heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Nooit heb ik me zenuwachtig of dom gevoeld voor de fouten die ik tijdens het rijden maakte. Mehmet past de lessen volledig aan op wat jij op dat moment nodig hebt en heeft altijd een duidelijk planning klaar.

Hij zorgt ervoor dat je boven CBR niveau bent voordat je examen doet zodat je er 1000% klaar voor bent.

Mehmet, heel erg bedankt voor alle lessen en alle wijsheid!
Citeer
 
 
#166 Anna 03-06-2018
Hoi Mehmet,

Super bedankt voor de rijlessen en al je goede tips! Ik ben zo blij met mijn rijbewijs, en dat nog in één keer ook! Helemaal geweldig!

Ik vond de rijlessen altijd zeer leerzaam en je wist precies goed te analyseren waar ik nog verbeterpunten had. Uiteindelijk was ik zo goed voorbereidt op het examen dat het afrijden eigenlijk heel makkelijk ging. Heel veel succes in de toekomst en we zien elkaar ingetwijfeld nog wel een keer rijden ;)

Hartelijke groetjes,
Anna
Citeer
 
 
#165 Sjors 05-05-2018
Mehmet mikt, naar eigen zeggen niet op CBR niveau (een voldoende voor je examen), maar Arikan niveau (het zijn van een goede, sociale bestuurder), en dat merk je.

Achter (bijna) elke vraag zit een gedachte. Mehmet leert je gaandeweg op een heel andere manier naar de weg, je mede weggebruikers, en je voertuig te kijken.

Dit alles gebeurt op de meest vriendelijke manier. Niet eens heb ik me dom of geïntimideerd gevoeld. Nee, gewoon nog een keertje proberen, met net zoveel positieve energie als de vorige keer.

Vandaag heb ik, met alles wat ik heb geleerd, met trots mijn rijbewijs behaald.

Bedankt Mehmet, voor de leuke, gezellige, en uitstekende lessen! Ik ga ze me nog lang herinneren :)
Citeer
 
 
#164 Joris 05-03-2018
Mehmet geeft goed en gedegen les, waarbij ook gezelligheid gelukkig niet ontbreekt :)
Citeer
 
 
#163 ozden 03-02-2018
Mehmet is an absolutely great instructor. He has excellent teaching style and driving skills. He combined his expertise with his very positive, calm character. Thanks to him, I have learned a lot and I have just passed my exam on my first attempt. :lol: I would definitely recommend him!
Citeer
 
 
#162 Marie 15-01-2018
Woehoeee, geslaagd!
Na een rotstart bij een andere rijschool, heeft Mehmet me weer aan het rijden gekregen.
Met zijn lessen op maat - hij kijkt echt naar wat JIJ nodig hebt - zijn rust, geduld, oordeelloosheid en gezelligheid heb ik vanochtend mij rijbewijs gehaald.
Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!
Dankjewel Mehmet!
Citeer