Login  Log in

Laatste reacties

 • Joris 05-03-2018
  Mehmet geeft goed en gedegen les, waarbij ook gezelligheid gelukkig niet ontbreekt :)

  Lees meer ...

   
 • ozden 03-02-2018
  Mehmet is an absolutely great instructor. He has excellent teaching style and driving skills. He ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#164 Joris 05-03-2018
Mehmet geeft goed en gedegen les, waarbij ook gezelligheid gelukkig niet ontbreekt :)
Citeer
 
 
#163 ozden 03-02-2018
Mehmet is an absolutely great instructor. He has excellent teaching style and driving skills. He combined his expertise with his very positive, calm character. Thanks to him, I have learned a lot and I have just passed my exam on my first attempt. :lol: I would definitely recommend him!
Citeer
 
 
#162 Marie 15-01-2018
Woehoeee, geslaagd!
Na een rotstart bij een andere rijschool, heeft Mehmet me weer aan het rijden gekregen.
Met zijn lessen op maat - hij kijkt echt naar wat JIJ nodig hebt - zijn rust, geduld, oordeelloosheid en gezelligheid heb ik vanochtend mij rijbewijs gehaald.
Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!
Dankjewel Mehmet!
Citeer
 
 
#161 Kelly 01-12-2017
De lessen die ik had bij Rijschool Arikan waren heel goed en lieten me goed voorbereiden voor het rijexamen. Mehmet heeft heel veel geduld, hij legt situaties heel goed uit en hij heeft het ook prettig gemaakt! Daarnaast is hij ook heel flexibel met leestijden en maakt altijd een plan om lessen in te plannen. Ik zou deze rijschool wel aanraden.
Citeer
 
 
#160 Eluna 11-11-2017
Rijschool Arikan is zeker een grote aanrader!!
Ook ik ben in een keer geslaagd :lol:
Mehmet is een zeer ervaren fijne instructeur, rustig, geeft duidelijke uitleg en is zeer geduldig.
Alles om het zelfvertrouwen te krijgen om veilig vele kilometers te gaan maken op de weg! :-)


Dankjewel Mehmet voor alles!
Citeer
 
 
#159 Rosanne D. 09-11-2017
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool.

Mehmet is een kundige en rustige instructeur die goede adviezen geeft. Hij is betrouwbaar omdat zowel de planning van de lessen, als de lessen zelf, goed zijn georganiseerd. Zijn manier van lesgeven typeerde zich bij mij in het trainen waar ik moeite mee had en het goed leren van zelfstandig rijden.

Voordat ik bij rijschool Arikan ging lessen en nog bij een andere rijschool leste was ik een paar keer gezakt. Na een aantal leerzame lessen bij Arikan was ik bij mijn eerst geplande rijexamen meteen geslaagd zonder enig probleem!!!

Lessen bij deze rijschool vind ik daarom zeker een aanrader.

Bedankt voor de rijlessen Mehmet!
Citeer
 
 
#158 Mees Hehenkamp 01-08-2017
Ik heb de rijlessen van Mehmet ervaren als zeer prettig, gezellig en erg leerzaam. Ik ben daarom ook van mening dat ik Arikan in de toekomst aan ieder ander zou aanraden. Heel erg bedankt Mehmet Arikan!!
Citeer
 
 
#157 Alex 05-07-2017
Mehmet Arikan is betrokken en een drijvende kracht tijdens je rijopleiding en met zijn ervaring stuurt hij op een rijopleiding aan die voldoet aan een hoge CBR kwaliteitsnorm. Zo laat hij in zijn rijopleiding niet meer kandidaten toe dan waar hij 100% tijd voor heeft. Op deze wijze kan hij in het intensieve lesprogramma, de persoonlijke aandacht voor elke deelnemer garanderen. Structuur en persoonlijke coaching zijn vaste onderdelen van het lesprogramma. Mehmet heeft bij het CBR in Utrecht al jaren 91-100% geslaagde kandidaten en dat is uniek en niet voor niks. Hij heeft jarenlange ervaring in het les geven. Dat merk je in alle facetten van de rijopleiding, geen trucjes maar het vaardigheid leren en dat is gebaseerd op het ‘snappen’ en je eigen maken van de auto.
Zijn doelstelling is niet enkel om zijn cursisten klaar te stomen voor het CBR rijexamen, zijn focus reikt verder! Word een goede ervaren/ veilige autobestuurder en hou de weg niet alleen veilig voor je zelf maar ook voor anderen. Dan stap je met kennis, plezier en inzicht in elke auto ongeacht de situatie, omstandigheden of land. Daarom kan ik Rijschool Arikan alleen maar 100% aanbevelen.
En je kan met hem lachen!
Citeer
 
 
#156 Bas van Bockel 29-06-2017
Mehmet is een perfecte instructeur met een hele zorgvuldige, persoonlijke benadering. Ik heb het in 1 keer gehaald. Beter dan dit kun je het niet treffen, en na eerdere ervaringen bij andere rijscholen weet ik een beetje waar ik het over heb. Heel veel dank Mehmet!! :lol:
Citeer
 
 
#155 Anne 06-06-2017
Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in zijn uitleg en feedback. Verder was het geen probleem om rijlessen af en toe te verzetten dus voor de flexibilteit, het vertrouwen en de rust ben je bij Mehmet aan het goede adres. Dankjewel voor alles!
Citeer