Login  Log in

Laatste reacties

 • H Chan 24-07-2019
  Ook ik heb veel profijt gehad van mijn rijlessen bij Rijschool Arikan. De instructeur is zeer ervaren ...

  Lees meer ...

   
 • Floor 13-07-2019
  Mehmet is een super fijne rij instructeur. Na de proefles maakt hij een inschatting van hoeveel lessen ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Reacties en ervaringen autorijschool Arikan

Op deze pagina vind je alle reacties uit het gastenboek. De meeste reacties zijn ervaringen van leerlingen die eerder hun rijbewijs B haalden bij Rijschool Arikan in Utrecht. Lees daarom uit eerste hand wat lessen bij Rijschool Arikan inhoudt. Wil je zelf een reactie achterlaten dan kan dat via de pagina Gastenboek.

 • H Chan 24-07-2019
  Ook ik heb veel profijt gehad van mijn rijlessen bij Rijschool Arikan. De instructeur is zeer ervaren en blijft altijd rustig en geduldig: hij oefent consistent je verbeterpunten met je totdat je het veilig en zelfstandig autorijden onder de knie hebt. Bedankt Mehmet!
   
 • Floor 13-07-2019
  Mehmet is een super fijne rij instructeur. Na de proefles maakt hij een inschatting van hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Deze inschatting klopte bij mij. Zowel mijn TTT als het rijexamen in een keer gehaald. Mehmet is een man met ongekend veel geduld, legt situaties duidelijk uit met tekeningen en daarnaast is het ontzettend gezellig in de auto! Ik durf nu met zelfvertrouwen de auto in te stappen, bedankt!
   
 • Kübra 12-07-2019
  Beste Mehmet, Bedankt voor alles! Ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen als rijschool. Top uitleg, top kwaliteit en super fijn om na elke les te reflecteren hoe de les is gegaan.
   
 • Maxime 10-07-2019
  Was erg blij met het goede inlevingsvermog en en de creatieve manieren om mij bepaalde dingen goed aan te leren!
   
 • Arthur 03-06-2019
  Mehmet is een uitstekende rij-instructeur . Hij toont grenzeloos geduld, snapt precies waar bij jou het technische of mentale obstakel ligt, en is (niet onbelangrijk!) leuk in de omgang. Hij brengt zijn leerlingen voor het examen niet op een voldoende maar op zogenoemd "Arikan-niveau" , hetgeen ervoor zorgt dat bijna al zijn leerlingen (waaronder ik) in één keer hun rijbewijs halen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
   
 • Noortje 24-05-2019
  Met de hulp van Mehmet ben ik in één keer geslaagd voor mijn TTT en rijexamen. Mehmet is zeer vakkundig en flexibel, wat hem zéker de moeite waard maakt en onderscheid van andere instructeurs. Je betaalt relatief meer voor de rijlessen van Mehmet, maar je krijgt er gegarandeerd fantastische kwaliteit voor terug. In korte tijd veel geleerd en nu met veel vertrouwen de weg op!
   
 • Bas Galesloot 27-02-2019
  Ik ben heel erg blij met de lessen die ik van Mehmet gehad heb. 10 jaar geleden heb ik het bij een andere rijschool geprobeerd, maar daar had de instructeur geen aandacht voor zijn leerling. Dankzij de duidelijke en rustige manier van uitleggen heb ik mijn examen nu in 1 keer gehaald. Mehmet heeft heel veel geduld en stemt de lessen helemaal op jou af. Bedankt Mehmet, en wie wiet zien we elkaar nog eens rijden!
   
 • David 25-02-2019
  Mehmet is een instructeur met klasse. Hij haalt je fouten stuk voor stuk uit je rijstijl totdat je helemaal klaar bent voor het examen. Hij weet hoeveel lessen je nodig hebt en wat er in die lessen moet gebeuren, bij Arikan slaag je in één keer. Het is bovendien ook altijd gezellig in zijn auto en hij doet zijn best om rijlessen te verplaatsen als dat jou beter uitkomt. Kortom, schrijf je in bij Arikan, dan komt het allemaal wel goed met je.
   
 • Yorick 10-02-2019
  Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan! Mehmet is altijd goed georganiseerd en heeft een duidelijk plan voor de komende lessen. De lessen sloten altijd goed aan op mijn niveau en op wat ik op dat moment nodig had. Ik vind het maken van fouten vaak niet leuk, maar Mehmet benadert alles positief en zorgt ervoor dat elk foutje niet een probleem maar een leerervaring is.
   
 • Fadoua 23-01-2019
  Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat je zorgt dat de leerlingen boven de niveau van cbr hebben maar, je hebt ook veel geduld en je bent rustig en vrolijk nogmaals bedankt.☺
   
 • Sofie Letitre 17-11-2018
  Super blij! In 1x geslaagd! Dankzij instructeur Mehmet die met heel veel geduld en kundigheid mij heeft begeleid in de weg naar het examen toe. Ik kan deze rijschool aan iedereen van harte aanbevelen. Mehmet super bedankt voor alles!
   
 • Yasin 01-11-2018
  İn één keer geslaagd!!! Dubbelfeest wordt het vandaag, ben ook jarig vandaag :-) Top rijinstructeur! Bedankt voor alles Mehmet abi!
   
 • Michelle 11-07-2018
  Dankzij Rijschool Arikan is het me gelukt om in 1 keer m'n rijbewijs te halen! Mehmet is verreweg de beste rijleraar die iemand zich kan wensen. Hij blijft altijd rustig, legt elke situatie heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Nooit heb ik me zenuwachtig of dom gevoeld voor de fouten die ik tijdens het rijden maakte. Mehmet past de lessen volledig aan op wat jij op dat moment nodig hebt en heeft altijd een duidelijk planning klaar. Hij zorgt ervoor dat je boven CBR niveau bent voordat je examen doet zodat je er 1000% klaar voor bent. Mehmet, heel erg bedankt voor alle lessen en alle wijsheid!
   
 • Anna 03-06-2018
  Hoi Mehmet, Super bedankt voor de rijlessen en al je goede tips! Ik ben zo blij met mijn rijbewijs, en dat nog in één keer ook! Helemaal geweldig! Ik vond de rijlessen altijd zeer leerzaam en je wist precies goed te analyseren waar ik nog verbeterpunten had. Uiteindelijk was ik zo goed voorbereidt op het examen dat het afrijden eigenlijk heel makkelijk ging. Heel veel succes in de toekomst en we zien elkaar ingetwijfeld nog wel een keer rijden ;) Hartelijke groetjes, Anna
   
 • Sjors 05-05-2018
  Mehmet mikt, naar eigen zeggen niet op CBR niveau (een voldoende voor je examen), maar Arikan niveau (het zijn van een goede, sociale bestuurder), en dat merk je. Achter (bijna) elke vraag zit een gedachte. Mehmet leert je gaandeweg op een heel andere manier naar de weg, je mede weggebruikers, en je voertuig te kijken. Dit alles gebeurt op de meest vriendelijke manier. Niet eens heb ik me dom of geïntimideerd gevoeld. Nee, gewoon nog een keertje proberen, met net zoveel positieve energie als de vorige keer. Vandaag heb ik, met alles wat ik heb geleerd, met trots mijn rijbewijs behaald. Bedankt Mehmet, voor de leuke, gezellige, en uitstekende lessen! Ik ga ze me nog lang herinneren :)
   
 • Joris 05-03-2018
  Mehmet geeft goed en gedegen les, waarbij ook gezelligheid gelukkig niet ontbreekt :)
   
 • ozden 03-02-2018
  Mehmet is an absolutely great instructor. He has excellent teaching style and driving skills. He combined his expertise with his very positive, calm character. Thanks to him, I have learned a lot and I have just passed my exam on my first attempt. :lol: I would definitely recommend him!
   
 • Marie 15-01-2018
  Woehoeee, geslaagd! Na een rotstart bij een andere rijschool, heeft Mehmet me weer aan het rijden gekregen. Met zijn lessen op maat - hij kijkt echt naar wat JIJ nodig hebt - zijn rust, geduld, oordeelloosheid en gezelligheid heb ik vanochtend mij rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Dankjewel Mehmet!
   
 • Kelly 01-12-2017
  De lessen die ik had bij Rijschool Arikan waren heel goed en lieten me goed voorbereiden voor het rijexamen. Mehmet heeft heel veel geduld, hij legt situaties heel goed uit en hij heeft het ook prettig gemaakt! Daarnaast is hij ook heel flexibel met leestijden en maakt altijd een plan om lessen in te plannen. Ik zou deze rijschool wel aanraden.
   
 • Eluna 11-11-2017
  Rijschool Arikan is zeker een grote aanrader!! Ook ik ben in een keer geslaagd :lol: Mehmet is een zeer ervaren fijne instructeur, rustig, geeft duidelijke uitleg en is zeer geduldig. Alles om het zelfvertrouwen te krijgen om veilig vele kilometers te gaan maken op de weg! :-) Dankjewel Mehmet voor alles!
   
 • Rosanne D. 09-11-2017
  Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Mehmet is een kundige en rustige instructeur die goede adviezen geeft. Hij is betrouwbaar omdat zowel de planning van de lessen, als de lessen zelf, goed zijn georganiseerd. Zijn manier van lesgeven typeerde zich bij mij in het trainen waar ik moeite mee had en het goed leren van zelfstandig rijden. Voordat ik bij rijschool Arikan ging lessen en nog bij een andere rijschool leste was ik een paar keer gezakt. Na een aantal leerzame lessen bij Arikan was ik bij mijn eerst geplande rijexamen meteen geslaagd zonder enig probleem!!! Lessen bij deze rijschool vind ik daarom zeker een aanrader. Bedankt voor de rijlessen Mehmet!
   
 • Mees Hehenkamp 01-08-2017
  Ik heb de rijlessen van Mehmet ervaren als zeer prettig, gezellig en erg leerzaam. Ik ben daarom ook van mening dat ik Arikan in de toekomst aan ieder ander zou aanraden. Heel erg bedankt Mehmet Arikan!!
   
 • Alex 05-07-2017
  Mehmet Arikan is betrokken en een drijvende kracht tijdens je rijopleiding en met zijn ervaring stuurt hij op een rijopleiding aan die voldoet aan een hoge CBR kwaliteitsnorm. Zo laat hij in zijn rijopleiding niet meer kandidaten toe dan waar hij 100% tijd voor heeft. Op deze wijze kan hij in het intensieve lesprogramma, de persoonlijke aandacht voor elke deelnemer garanderen. Structuur en persoonlijke coaching zijn vaste onderdelen van het lesprogramma. Mehmet heeft bij het CBR in Utrecht al jaren 91-100% geslaagde kandidaten en dat is uniek en niet voor niks. Hij heeft jarenlange ervaring in het les geven. Dat merk je in alle facetten van de rijopleiding, geen trucjes maar het vaardigheid leren en dat is gebaseerd op het ‘snappen’ en je eigen maken van de auto. Zijn doelstelling is niet enkel om zijn cursisten klaar te stomen voor het CBR rijexamen, zijn focus reikt verder! Word een goede ervaren/ veilige autobestuurder en hou de weg niet alleen veilig voor je zelf maar ook voor ...
   
 • Bas van Bockel 29-06-2017
  Mehmet is een perfecte instructeur met een hele zorgvuldige, persoonlijke benadering. Ik heb het in 1 keer gehaald. Beter dan dit kun je het niet treffen, en na eerdere ervaringen bij andere rijscholen weet ik een beetje waar ik het over heb. Heel veel dank Mehmet!! :lol:
   
 • Anne 06-06-2017
  Ik heb de rijlessen bij Mehmet als leuk ervaren! Hij was altijd erg kalm, duidelijk en positief in zijn uitleg en feedback. Verder was het geen probleem om rijlessen af en toe te verzetten dus voor de flexibilteit, het vertrouwen en de rust ben je bij Mehmet aan het goede adres. Dankjewel voor alles!
   
 • Ugur 21-04-2017
  Arikan is een goede docent met veel ervaring. Hij kan goed uitleggen, is heel geduldig, heeft een goed gevoel voor humor en is vrij flexibel met zijn rooster. Als je bij hem les hebt gehand, dan kun je met een goed gevoel het verkeer op van 'Ik kan het'. Dankjewel Arikan!
   
 • Joppe 07-04-2017
  De rijlessen met Mehmet waren altijd gezellig, leuk maar vooral heel leerzaam. Na 4 maanden vol wijze lessen en opbouwende kritiek ben ik in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn examen. Hier was ik zelfs helemaal niet zenuwachtig voor! Heel erg bedankt Mehmet dat je altijd zo flexibel was met mogelijke lestijden en vooral voor de lessen waar we veel hebben gelachen!
   
 • Eva 08-01-2017
  Ik ben in september begonnen met rijlessen en ik heb net voor het einde van 2016 mijn rijbewijs gehaald. De eerste les voelde het meteen goed. Mehmet legt alles heel erg duidelijk uit en neemt de tijd om onderdelen die lastig zijn extra te oefenen. Hij weet precies wat ik nodig heb om het goed te leren. Het is prettig om na elke les even door te nemen wat er goed en wat minder ging, zodat je weet waar je de volgende keer aan moet werken. Daarnaast vond ik het elke les erg gezellig! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Mehmet!
   
 • Melanie 23-12-2016
  Net als het merendeel van zijn leerlingen ben ook ik gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen van Mehmet zijn van hoog niveau en dat komt met name doordat hij precies weet wat iemand nodig heeft om een goede bestuurder te worden. Hij legt veel uit, schetst situaties, heeft een engelengeduld en humor. Mij verbaast het niks dat Rijschool Arikan een hoog slagingspercent age heeft. Dankjewel Mehmet!
   
 • Denise 05-12-2016
  Mehmet bedankt geslaagd vandaag door jouw :lol: :lol: . Je heb mij echt geholpen. Je heb mij goed voorbereid op deze dag. Kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Ik raad iedereen aan om bij Mehmet Arikan te leren autorijden. Mehmet ziet goed wat jij nodig heb als leerling en pas dat toe. Het maakte voor hem niet uit als je de rotonde of kruispunten. Nog maals bedankt, Ik zie je nog wel een keer langs rijden hihihi... Groetjes een blije Leerling ( Denise)
   
 • Loes Singeling 17-11-2016
  In één keer geslaagd! Grote dank aan Mehmet voor zijn eeuwige geduld - of ik nou boos was om verkeersregels die ik dom vond (...) of een opdracht die ik dom vond (...) - hij bleef rustig en geduldig, schoot nooit uit zijn slof. Mehmet kan goed je sterke en minder sterke punten inschatten, en speelt daarop in. Laat je niet afrijden voordat je er klaar voor bent. Al mijn vooroordelen over bozige, strenge rijinstructeurs zijn weg. Ik raad deze rijschool van harte aan!
   
 • Manouk Alderliesten 22-07-2016
  Mijn eerste rijles herinner ik mij nog goed; met trillende handen stapte ik de auto in. Hij kon merken dat ik best gespannen was en hij stelde mij meteen gerust. Ik vond de auto nog 'groot' en ik durfde bijna niets omdat ik bang was dat ik tegen een paaltje zou aanrijden. Mehmet is een geduldige man, hij geeft goede tips, en daarnaast is hij ook enorm gezellig. Al snel voelde ik me op mijn gemak en begon ik de lessen echt leuk te vinden. Mehmet is sympathiek, geduldig, positief ingesteld en geeft goede tips. Ook tekent hij veel situaties na op papier want enorm verheldert. In het begin vond ik de grote rotondes met meerdere banen naast elkaar erg lastig, maar na duidelijke uitleg van Mehmet en veel oefenen kreeg ik ze goed onder de knie. Als er een lastige verkeerssituati e was, besproken we die altijd na en kreeg ik vaak goede tips met de beste oplossingen die ik op dat moment zou kunnen gebruiken. Na de lessen was er ook altijd een evaluatie en maakte hij duidelijk wat goed ging en ...
   
 • Rosanne Reinders 09-07-2016
  Ik ben eergisteren in één keer geslaagd en dat heb ik niet alleen aan mezelf te danken. Mehmet is namelijk een super fijne, geduldige en gezellige instructeur met goede mensenkennis! Hij weet precies wat je tijdens de lessen nodig hebt. De lessen waren perfect voor mij, omdat hij me rust gaf maar ook uitdaging gaf op de goede momenten. Maar het allerbelangrijk ste was voor mij persoonlijk dat Mehmet in me geloofde ook wanneer ik dit zelf niet deed. Topper & aanrader, deze rijschool dus! :D
   
 • Sanne de Koning 29-06-2016
  Ontzettend bedankt Mehmet, voor je uitgebreide lessen! Het was een hele prettige ervaring. En met goed resultaat in 1x geslaagd!
   
 • Melchior Deekman 11-06-2016
  Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen van Mehmet. Niet alleen omdat hij een gezellig, aardig persoon is, maar ook omdat hij mij uitstekend wist te begeleiden. Hij is eerlijk, geduldig, geeft naast constructieve tips ook altijd complimentjes (je doet het nóóit slecht) en weet jou te stimuleren. Iedereen is anders en leert autorijden op een ander tempo en Mehmet weet heel goed rekening met jou te houden. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat heb ik zeker ook te danken aan Mehmet. Als je een uitstekende instructeur zoekt, dan zit je bij hem aan het juiste adres!
   
 • Stan 09-06-2016
  Mehmet Arikan is een man met passie voor zijn werk. Naast het les geven is hij een inspirerend persoon en een gezellige prater. Een van zijn charmes is dat hij altijd rustig blijft en nooit uit de toon valt. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor je het maximale uit je lessen haalt. Mehmet is flexibel met het verschuiven van lessen en laat altijd snel van zich horen, daarnaast is hij doelgericht en communicatief vaardig. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2,5 maand gehaald en hoefde maar 1 keer praktijkexamen te doen. Dit was nooit zo snel gelukt door de hulp van Mehmet. Bedankt!
   
 • Rusudan 06-06-2016
  I would like to recommend Arikan school as I have passed my driving exam from the first attempt. Thanks to Mehmet's professionalism I was able to do it from first go. Mehmet is very patience and great instructor.
   
 • Timo 21-03-2016
  Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! De lessen die ik van Mehmet heb gehad hebben ontzettend veel geholpen. Ik wist waar ik aan toe was, en ik wist ook wat er van me verwacht zou gaan worden. Mehmet is ontzettend geduldig en rustig in het uitleggen, wat mij erg heeft geholpen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, want ik ben er zelf erg tevreden over!
   
 • Maarten 16-03-2016
  in één keer mijn rijexamen gehaald! Tijdens de lessen wordt hij nooit boos en reageerde altijd rustig en gepast wanneer ik fouten maakte. Ik kan hem aan iedereen aanraden!
   
 • Lotte 12-02-2016
  Beste Mehmet, Vanochtend ben ik in een keer geslaagd voor mijn rij-examen! Heel erg bedankt voor jouw fijne en gezellige lessen! Je voelde perfect aan wat ik wel en niet nodig had en wist me altijd heel goed op mijn gemak te stellen. Je hebt me niet alleen geleerd auto te rijden, maar ook te geloven dat ik het kan! Je bent een heel fijne instructeur met hele goede mensenkennis, ga zo door! Heel heel erg bedankt! groetjes, Lotte
   
 • Adriaan 11-02-2016
  Rijschool Arikan is een aanrader. Mehmet is een prettige instructeur die helder en duidelijk les geeft. Tijdens de lessen is hij erg geduldig en probeert hij elke fout in te zetten als leermoment. Daarnaast is Mehmet een aardig persoon met goed gevoel voor humor, ook niet onbelangrijk ;-) Bedankt voor het geduld en erg blij met mijn rijbewijs!
   
 • Paul 11-02-2016
  Rijschool Arikan zal ik iedereen aanraden! Mehmet geeft op meerdere manieren aanwijzingen om je rijgedrag te verbeteren. Hij laat het zowel zien in de auto als buiten de auto. Altijd geduldig en rustig weet hij je altijd beter te leren rijden.
   
 • Cynthia 25-01-2016
  Rijschool Arikan kan ik iedereen aanraden! Mehmet heeft de geduld om uitleg te geven en onderdelen te herhalen die lastig zijn. Een lastige verkeerssituati e bespreek je na die tijd op een parkeerplaats en aan het einde van de les volgt altijd een evaluatie. Er was de mogelijkheid om ook na mijn werktijd te lessen en in de weken voor mijn examen kon ik nog een paar extra lessen afspreken. Dankjewel Mehmet!! Blij met mijn rijbewijs :lol:
   
 • Sterre 21-01-2016
  Ik vond de lessen van rijschool Arikan erg goed en prettig. Mehmet had veel geduld en nam altijd de moeite om lastige situaties uit te leggen. Ik ben in een keer geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan.
   
 • Aykan 08-01-2016
  Onze dochter is afgelopen oktober geslaagd voor haar rijbewijs bij rijschool Arikan, wat wij heel fijn vonden is dat Mehmet een schema van 2 maanden voor haar maakte met de tijden/datum voor de rijlessen. Altijd op tijd en nooit een afspraak verzet. Helaas is onze dochter de 1e keer niet geslaagd voor haar rijbewijs, maar wat vooral top was, is dat mehmet regelde dat zij binnen 4 weken haar heraxamen kon doen. En uiteraard geslaagd! :lol: Wij raden deze rijschool dan ook echt aan!
   
 • Philip 06-12-2015
  Nadat allebei mijn broers zijn geslaagd met rijlessen van Arikan rijschool ben ook ik afgelopen vrijdag in één keer geslaagd. Mehmet is een fantastische rijinstructeur. Hij is aardig, geduldig en vooral betrokken. Als iets niet duidelijk is kan hij het helder uitleggen en schetst hij zo nodig de situatie nog een keer voor je. Hij heeft me gecontroleerd leren rijden en goed voorbereid op mijn praktijk.
   
 • Luuk 15-11-2015
  Afgelopen week heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald na het volgen van de spoedcursus bij rijschool arikan. Ik kon meteen beginnen met lessen en de lessen waren daarnaast nog eens erg fijn. Mehmet is een rustige, enthousiaste leraar die erg goed ziet waar je verbeteringspun ten liggen. Deze legt hij duidelijk uit, waardoor je snel beter gaat autorijden. Ik kan iedereen aanbevelen rijles te nemen bij Mehmet!
   
 • Merlijn 03-08-2015
  Ik zou iedereen aanraden om bij Mehmet rijlessen te nemen. Hij is geduldig, nauwkeurig, leert je veilig en zorgvuldig rijden, is flexibel en altijd op tijd. Hij laat je pas examen doen als je er allebei vertrouwen in hebt, en dan haal je het gewoon. Wij hadden tijdens de rijlessen ook nog leuke en interessante gesprekken. Absolute aanrader!
   
 • Fabiana 13-07-2015
  Vorige week in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen bij rijschool Arikan! Mehmet geeft op een vriendelijke en rustige manier les. Hij legt alles met duidelijke tekeningen uit. Daarnaast geeft hij je de ruimte om fouten te maken. Hij wordt hier nooit boos om, maar benadert deze situaties juist als een leermoment. Bedankt voor de lessen en de gezelligheid Mehmet!
   
 • Isolde 22-04-2015
  Twee weken geleden in een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Mehmet! Rustig, eerlijk, gaf goede tips, maar het was ook gezellig in de auto als het even kon. Heel erg bedankt Mehmet, ik raad deze rijschool zeker aan!
   
 • Mathijs 16-04-2015
  Mehmet is een hele goede instructeur. Hij is heel geduldig, heeft veel ervaring en is flexibel met het inplannen van lessen. Ik raad rijschool Arikan aan bij iedereen!
   
 • ebru 12-04-2015
  Supper blij :lol: In 1x mijn rijbewijs behaald, allemaal dankzij Rijschool Arikan! Heel veel geleerd op de juiste wijzen 8) Heel veeel dank aan Mehmet hierbij, een super rijinstructeur 8)
   
 • anne 26-03-2015
  Drie weken geleden mijn rijbewijs gehaald en sinsdsien al veel gereden. .Mehmet heeft een prettige manier van lesgeven, je wordt zelf aan het denken gezet en hij legt heel goed en rustig uit. Tekeningen, extra rondjes rijden, voor doen hoe het moet..maakten veel dingen gewoon direct helder En je onthoud het ook als je eenmaal alleen op de weg zit.oja. ik ben in een keer geslaagd!
   
 • Ivo 18-03-2015
  Gisteren geslaagd voor mijn praktijkexamen, wat vooral te danken is aan Mehmet. Een fijne en rustige instructeur. Door zijn rustige, maar enthousiaste manier van lesgeven voelde ik me snel op mijn gemak. Hij geeft het vertrouwen dat je het kan, maar zal het niveau aanpassen aan zijn leerling. Daardoor wist ik dat ik klaar was voor mijn examen!
   
 • Geertje 06-03-2015
  Gisteren mijn rijbewijs gehaald. En dit mede dankzij Mehmet. Een geduldige, rustige en eerlijke rij-instructeur met oog voor het karakter van de kandidaat (in dit geval ik..). Ook flexibel met het inplannen/ wijzigen van lessen. Dus twijfel niet langer, en begin met lessen. Voor je het weet heb je je rijbewijs!!
   
 • Chuck 05-03-2015
  Mehmet is een vriendelijke, rustige en behulpzame instructeur. Hij is altijd op tijd en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Het is een goede keuze geweest om bij hem te lessen en ik heb door zijn adviezen mijn rijbewijs en theorie in 1x gehaald!
   
 • Jessica 04-03-2015
  Ik kan het echt iedereen aanraden om les te nemen bij Rijschool Arikan. Mehmet is een heel prettige instructeur: heel geduldig, duidelijk, vriendelijk en ontzettend scherp! Hij weet direct waar je moeite mee hebt en speelt hier goed op in. )(Soms is het net alsof hij je gedachten kan lezen!) Ik betwijfel of er in Utrecht een andere instructeur is die op zo'n fijne en effectieve manier lesgeeft als Mehmet. Ook is het heel fijn dat hij goed rekening houdt met jouw agenda en zijn eigen werktijden daarop aanpast. Zo kon ik elke week 's avonds en in het weekend lessen. Ik ben gisteren in één keer geslaagd en verheug me erop straks de weg op te gaan. :) Bedankt Mehmet!
   
 • Sietske 11-01-2015
  Voordat ik begon met lessen bij Mehmet, was ik al een paar keer gezakt. Mijn plezier in het rijden was grotendeels verdwenen en ik had ook weinig hoop meer dat ik de volgende keer wel zou slagen voor mijn rij-examen. Maar door de goede lessen van Mehmet won ik mijn vertrouwen terug. Als instructeur heeft Mehmet goed door wat je sterke en zwakke punten zijn bij het rijden. Hij geeft rustig en duidelijk uitleg. Mehmet maakt een gedegen lesplan, waarmee hij al je zwakke punten aanpakt. Verder is hij erg flexibel met het plannen van lessen. Ik kon ook in de avonduren bij Mehmet lessen als ik overdag moest werken. En tot slot ook niet onbelangrijk: het is gezellig om bij hem in de auto te zitten. Mehmet, bedankt! :-)
   
 • Leila 21-12-2014
  I passed the first time with 35 lesuren. Arikan is very patient and makes you feel comfortable in the car. I saw that he tailors his instruction method per student, finding the way of learning that is best for you. His feedback made me a better driver and his calm demeanor made me feel calm even when the solution to a problem was not clear to me. I was nervous about the exam and he put me at ease. He keeps his car very clean and explains traffic situations using useful diagrams. I highly recommend him; he is the reason I passed on my first try!
   
 • Glenn 18-11-2014
  Ik ben net in 1 keer geslaagd na 35 lessen van Mehmet Arikan. Op voorhand dacht ik genoeg te hebben aan 20 lessen, hoewel mijn advies van Mehmet 35 lessen bedroeg. Toen heb ik het budgetpakket gekocht en losse rijlessen gekocht tot ik na 35 lessen klaar was. De lessen waren goed en efficient, en heb erg doelgericht mijn lestijd besteed. Mehmet kan helder en rustig uitleggen, en een rustige sfeer in de auto was voor mij erg prettig. Bedankt voor de lessen!
   
 • Ruben 06-10-2014
  Absolute aanrader! Dankzij de duidelijke uitleg van Mehmet kon ik in een goede sfeer leren autorijden. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Hoewel ik in eerste instantie bang was om fouten te maken, waren dat juist uiteindelijk de momenten waarop ik het meest geleerd. Mehmet wist altijd goed uit te leggen wat er mis ging, en hoe we dit konden verbeteren.
   
 • Irene Kingma 29-07-2014
  Bedankt voor je lessen, ze hebben me zeker verder geholpen. Je had altijd goede uitleg of mooie tekeningen van een situatie als ik hem niet snapte. Bedankt voor je geduld!
   
 • Tom 11-07-2014
  Super rijschool! Net in 1x geslaagd dankzij de fantastisch rijlessen van Mehmet. Altijd kalm en vriendelijk en je kan ook nog eens goed lachen met Mehmet! Ik beveel Arikan rijschool zeker aan!
   
 • Cassidy 27-06-2014
  In een keer geslaagd met Arikan!!!!! Ik heb zeer veel geleerd en de rijlessen waren altijd leerzaam! Ik had geen betere instructeur kunnen wensen! Mehmet bedankt voor alle geduld en hard works pays off! Aan alles komt een einde maar met me roze pas blijft de glimlach voor de rest van me leven op me gezicht! Ik ga je bij iedereen aanraden nogmaals bedankt voor alles :):):)
   
 • Sietse van der Heide 24-06-2014
  Hierbij wil ik graag even een aanbeveling doen voor Rijschool Arikan. Heb in een kort tijdsbestek goed leren rijden met als gevolg mijn rijbewijs(in 1x). Het is erg prettig lessen, veel reflectie, goede tips en Mehmet heeft veel oog voor detail. Mehmet, heel erg bedankt en veel succes met je rijschool verder!
   
 • David Lautenschutz 22-05-2014
  Zojuist mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan! Mehmet, dank je wel voor alle goede en leuke rijlessen. Door jou kan ik nu veilig en vlot de weg op! Ik kan Arikan aanbevelen aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Mehmet is rustig, geduldig, eerlijk en legt alles goed uit. Af en toe zet hij je stop aan de kant van de weg om bepaalde situaties uit te tekenen en uit te leggen zodat je ook goed snapt waarom je op bepaalde manouvres uitvoert. Daarbij is er ook ruimte voor plezier waardoor de lessen ook nog eens gezellig en leuk zijn! Rijschool Arikan is echt een aanrader voor iemand die zijn rijbewijs wil halen!
   
 • Abigaël Palijama 24-04-2014
  Ik was zo uitbundig aan juichen en vieren dat ik mijn rijbewijs heb gehaald dat ik gewoon vergeten was om iets informatiefs voor de bezoekers van deze pagina te schrijven. Na 21 jaar heb ik besloten om het nog een keer te proberen om mijn rijbewijs te halen. Mehmet, jouw instructie skills als jouw people skills heeft mijn vertrouwen in het bedienen van een auto en in het verkeer weer teruggegeven. De rust en kalmte die jij uitstraalt en het geven van inzicht in het verkeer is voor mij de perfecte combinatie om met een voldaan gevoel en met zelfvertrouwen naar een les terug te kijken. Ik heb jouw lessen en begeleiding als zeer prettig ervaren en kan jou aan een ieder die zijn of haar rijbewijs wil halen aanraden. Mehmet, ik wil je nogmaals bedanken en wens je heel veel succes met je rijschool. Het ga je goed! Dit is geen vaarwel maar een tot ziens.... op de weg! Groetjes, Abigaël Palijama
   
 • Rashan 25-02-2014
  Beste Mehmet, nogmaals bedankt voor alle leerzame rijlessen! Altijd rustig, goed voorbereid, actief opzoek naar leuke situaties, scherpe vragen onder het autorijden en zwakke punten wist je goed en snel aan te pakken! Anderen kunnen een voorbeeld aan je nemen, klasse!
   
 • Bart 09-01-2014
  Bedankt Mehmet voor de goede lessen. Je werkte goed op mijn niveau en heb daarom geen tijd verspild!
   
 • Mijke 05-01-2014
  Beste Mehmet, Bij dezen wil ik je (nogmaals) heel bedanken voor je goede rijlessen! Je geduld, rust en mensenkennis heeft ervoor gezorgd, dat ik in mijn tempo hebben kunnen leren autorijden, en - niet onbelangrijk - dat ik in één keer geslaagd ben! Groeten Mijke
   
 • Muhammed Ismail 24-12-2013
  Dankzij mehmet abi heb ik vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald echt een geduldige rij instructeur ik ben super blij met je lessen
   
 • David 18-12-2013
  Beste Mehmet, Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor de goede lessen! Je was geduldig, duidelijk en je had altijd goed door wat mijn sterke en zwakke punten waren, wat de oorzaak van die punten was en hoe je die het best kan verbeteren. Ook fijn dat je foto's had voor lastige rotondes en kruispunten, dat helpt echt! Ik wilde in eerste instantie mezelf pushen en het in 20 lessen halen en die kans heb je me ook gegeven door het tempo in eerste instantie erg hoog te leggen. Dat waardeer ik. Zo zag ik ook meteen dat 20 lessen te weinig was en ging ik met een goede instellingen de extra lessen tegemoet. Bovendien was al het contact vlot en duidelijk. Groeten David
   
 • Derya 12-11-2013
  Mehmet abi, Super bedankt voor je geduld. Dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Je was erg geduldig, vriendelijk, tekende en filmde alles, zodat ik het beter begreep. Ik ben nu aan het genieten van mijn autootje:) Ik wens je heel veel succes in je leven. Bedankt! Derya
   
 • yusuf 23-10-2013
  Ik wil rijschool Arikan bij deze heel erg bedanken! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik ben geslaagd. De rijlessen waren niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Je was altijd aardig, nauwkeurig en niet te vergeten geduldig. Je tekende de situaties voor me en legde het me uit tot ik het begreep. Bedankt voor alles!! yusuf demir
   
 • Hanneke 19-09-2013
  Alweer een aantal jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs bij jou, maar toen afgelopen week een vriendin vertelde dat ze haar rijbewijs wilde gaan halen en vroeg of ik nog iemand wist, dacht ik gelijk aan jou. Ik ben nog steeds heel blij dat ik bij jou rijles heb gehad, je bent ontzettend rustig en geduldig met het lesgeven. Dank je wel!
   
 • Esma 07-07-2013
  Ik wil rijschool Arikan bij deze heel erg bedanken! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik ben geslaagd. De rijlessen waren niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Je was altijd aardig, nauwkeurig en niet te vergeten geduldig. Je tekende de situaties voor me en legde het me uit tot ik het begreep.Soms was dat pas de 5e poging gelukt en ook dan legde je het met alle plezier uit! Bedankt voor alles!! Groetjes, Esma
   
 • Joseph 17-06-2013
  Ik heb rijles bij Arikan gehad en ben onzettend tevreden. Mehmet heeft een rustige, nauwkeurige stijl en past de les echt op jou aan. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. En - niet onbelangrijk - ik vond het ontzettend gezellig met Mehmet rijden en leren. Zeker een aanrader! Bedankt Mehmet! Joseph
   
 • Romina 13-06-2013
  Ik heb op dit moment rijles bij Arikan. Hiervoor zat ik bij een grotere verkeersschool waar ik alles door elkaar heen moest leren. Arikan is zeer zorgvuldig in wat hij wel/niet wilt behandelen per rijles. Je bepaald in principe je eigen tempo. Ook tekent hij situaties ter plekke uit of filmt hij jouw rijgedrag zodat je per direct kunt handelen en iets overnieuw kunt doen. Ik raad echt iedereen aan om bij Arikan te lessen.
   
 • Ignace 11-06-2013
  Ik zat bij een andere rijschool. Was niet gerust op mijn examen dus nog gauw een paar extra rijlessen genomen en daarvoor rijschool Arikan uitgekozen. Dat bleek een prima keuze, geweldige rij instructeur kan ik iedereen aanraden, toch nog in 1x geslaagd. Bedankt Mehmet!
   
 • Mehmet Ali 10-06-2013
  Bedankt Mehmet Arikan, 08-06-2013 mijn RIJBEWIJS IN 1X GEHAALD. Je bent een goeie rijinstrecteur en dat blijf je. Ik wens je nog veel plezier met je leerlingen. Hartelijk Bedankt. Groetjes Mehmet Ali
   
 • Zohal 01-06-2013
  Hey Mehmet, Door jou goede rijlessen, heb net mijn rijbewijs gehaald.Als ik jou vergelijk met mijn oude rijschool, zit er wereld verschil. Je bent en blijft de beste! Echt een aanrader voor beginners!!!!!!!!!!!! Nogmaals bedankt voor de prettige en leerzame rijlessen. Groet,Zohal
   
 • Neeke 08-05-2013
  Iets meer dan 2 maanden na m'n rijexamen en heel wat kilometers verder kan ik vol overtuiging zeggen: it was worth it! Waar autorijden zeker niet tot mijn hobby's behoorde en ik vaak de wanhoop nabij was, heeft Mehmet me er doorheen geholpen. Waar ik nu maar al te blij mee ben! Het kostte heel wat lesjes, geduld, stress, tegenzin en vooral veel tijd, maar uiteindelijk lukte het dan toch. Mehmet heeft er zeker voor een groot deel voor gezorgd dat ik het niet al 10x opgegeven had. Hij is een goede, rustige en vriendelijke rijinstructeur die nooit zijn geduld verloor en vooral ook nooit de moed opgaf wat mijn vaak dramatische rijkunsten betrof. Hij bleef hoop houden en vooruitgang benoemen en gaf mij daarmee ook vertrouwen in mezelf: ooit zou ik dat rijbewijs halen. En zie nu hoe relaxt en vrolijk ik in de auto zit als ik weer eens de middle of nowhere van Zeeland doorcross. Het fijne was ook dat de lessen heel gestructureerd en duidelijk waren en dat er van tevoren besproken werd wat ...
   
 • Coen 16-04-2013
  Bedankt Mehmet, ik geloof nog steeds niet dat één poging al genoeg was, maar het is gewoon gelukt. Je hebt wat geduld met me moeten hebben, maar dat betaalde uit. Ik ga de rijlessen niet snel vergeten. Groet, Coen
   
 • Marijke 03-04-2013
  Dag Mehmet, Een aantal jaren geleden haalde ik mijn rijbewijs bij jou. Je bent een hele goede en fijne instructeur. Vaak tekende je de situaties uit met pen en papier zodat het zichtbaar was wat ik fout deed in een verkeerssituati e. Nog nooit heb ik zo veel rondjes om een rotonde gereden als bij jou. Maar het waren altijd zeer leerzame lessen. De grootste les die je mij leerde - als ik weer eens mijn rijleskaart vergeten was- was dat het dan niet belangrijk genoeg voor me was. Anders had ik er wel aan gedacht. Ha! die zat. Sindsdien ben ik beter op gaan letten om dingen niet meer te vergeten. Bedankt!
   
 • Rob van Stek 27-03-2013
  Dag Mehmet, leuk om wat van je te horen! Ik kwam ooit bij jou terecht na een minder goede ervaring bij een andere rijschool in Utrecht. Ik kijk met een goed gevoel terug op de lessen die ik bij jou gevolgd heb. Hoewel ik al boven de 50 was, kreeg jij het voor elkaar om me in één keer te laten slagen! Als dat geen vakwerk is... Groet, Rob van Stek
   
 • Silke Paap 21-03-2013
  Een paar weken geleden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Arikan en dat terwijl ik autorijden niet bijzonder leuk vind. Mehmet is een goede leraar die altijd met een scherpe blikt kijkt naar je rijgedrag en vaardigheden wat naar mijn idee het aller belangrijkste is. Daarnaast waren de lessen nooit saai of vervelend waardoor ik gemotiveerd bleef om door te gaan met rijden. Mehmet zorgt ervoor dat je echt klaar bent voor het examen en dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet heel zenuwachtig of gespannen was. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen! Mehmet, dankjewel voor de fijne lessen ik ben inmiddels al een paar keer vol vertrouwen en zelfs met plezier de weg op geweest. Veel succes met je rijschool!
   
 • Richard 20-03-2013
  Ik heb in 2009 lessen gevolgd bij Arikan. Mehmet was me aangeraden door een vriend en ik kan beamen dat hij een van de beste zo niet de beste rijleraar van Utrecht moet zijn. Werkt heel goed gestructureerd en is een goede kerel. Ik zou hem aan iedereen aanraden
   
 • Aziz 18-03-2013
  Mehmet abim, Cok sey yazmak isterim senin hakkinda ama gorunen koy yakindadir :P Isini cok iyi ve severek yapiyorsun. Aldigin paranin emegini bence kurusuna kadar hak ediyorsun abim.. Allah yoludu daima acik etsin insallah... Yolda gordugumde ogrencinin onunu keser selamimi veririm insallah suren tabi panikleyip bana carpmazsa ahahah.. selamlar...
   
 • Nelleke 04-02-2013
  Als ik iemand een rijschool kan aanraden: Arikan!! In één keer mijn rijbewijs gehaald, dit terwijl ik toen ik met lessen begon dacht dat ik autorijden verschrikkelijk en supereng zou vinden. Door het vertrouwen in mezelf achter het stuur dat Mehmet me gaf, door zijn eindeloze geduld en supergoede uitleg, keer op keer, heb ik het in één keer (:)!) gehaald. Ik heb nu het gevoel dat ik veilig kan rijden, en... ik vind 't zelfs leuk!! Dit is echt te danken aan Mehmet. Mehmet heeft echt een passie voor zijn vak. Ik ben hem enorm dankbaar! Nu kan ik straks zelf de weg op, met het besef dat ik t kan! Mehmet, héél erg bedankt!!
   
 • Simone 18-01-2013
  In één keer geslaagd. Yesssss! Dat komt in de eerste plaats natuurlijk door mijn eigen onvermoeibare enthousiasme en doorzettingsver mogen :-) Maar jouw inbreng, Mehmet, is zeker ook noemenswaardig. Je bent de ideale rijinstructeur; vriendelijk en geduldig. Je hebt scherpe observaties en weet deze duidelijk over te brengen. Ik vind het bijna jammer dat mijn lessen zijn afgelopen. Maar dankzij jou kan ik nu vol zelfvertrouwen alleen gaan rijden. Bedankt voor de fijne lessen en alle goeds!
   
 • Mees 16-01-2013
  Mehmet is een aardige, gezellige, enthousiaste, betrokken en gewoon goede leraar. Dankzij hem ben ik erg enthousiast geworden over autorijden, en heb ik de eerste keer mijn examen gehaald. Niet alleen zorgt hij er voor dat je ècht klaar bent voor je examen voordat je gaat afrijden, hij zorgt er ook echt voor dat je ook na je examen veilig deel kan nemen aan het verkeer. Tijdens de lessen was het altijd gezellig en voelde ik me op mijn gemak, wat belangrijk is als je echt dingen wil leren. Mehmet, heel erg bedankt voor je hulp, je bent een goede leraar en als iemand ooit op zoek is naar een rijschool dan zal ik Rijschool Arikan zeker aanraden! Mees
   
 • Nuray 16-01-2013
  Mehmet, ook ik (de grootste autohater van de wereld) heb dankzij jouw hulp en geduldige houding voor elkaar gekregen om in één keer te slagen voor mijn rijexamen!! Weliswaar met heel wat lessen, maar die waren ook hard nodig… Jouw lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig. Je hebt passie in je vak en weet hoe je je leerlingen moet motiveren. De sterkste kant van jou en jouw rijopleiding is, dat jij je leerlingen pas examen laat doen als jij er ook van overtuigd bent dat ze straks na hun examen veilig én zelfstandig de weg op kunnen. Ook kun je goed kritiek met complimenten afwisselen. Ik kan nu vol zelfvertrouwen lekker rijden in mijn autootje! Bedankt voor alles, je bent een top rijinstructeur!! Groetjes, Nuray
   
 • Monica 31-12-2012
  Mehmet is een heel geduldige en ook precieze instructeur. Hierdoor had ik na elke les het gevoel weer wat geleerd te hebben. Ik werd hier zelfverzekerd van, en ben ook in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor je lessen! Ik zal je zeker aanraden bij mensen die willen beginnen met rijlessen.
   
 • Ebru 13-12-2012
  Weer een geslaagde leerling! Heel erg bedankt voor alles. Ik vond het erg leuk om bij je te rijden, het was altijd gezellig en leerzaam. Dankzij jou heb ik er vertrouwen in dat ik veilig alleen de weg op kan. Je geeft de juiste motivatie en kan op een duidelijke manier uitleggen hoe het moet. Ondanks mijn faalangst ging alles goed! je stelde me gerust, en dit was belangrijk voor mij. De proef examens hebben hier veel effect op gehad. Je hebt me goed voorbereid. En dit leid allemaal natuurlijk tot succes! Rijbewijs binnen, nu nog rijervaring opbouwen. Heel veel succes met je rijschool ik weet zeker dat dit gaat lukken en ik ga je zeker ook aanraden! Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes Ebru
   
 • Handan 08-10-2012
  Een rijschool die ik iedereen zou aanraden! hoi mehmet. heel erg bedankt voor al je hulp met het behalen van mijn rijbewijs.k ben blij, en heb er het volste vertrouwen in om straks de weg op te gaan! Ik ga je aan iedereen aanraden.veel succes je rijschool en je toekomst. Handan
   
 • Ralph 07-07-2012
  Heel erg bedankt voor de super goede rijlesse! ik heb de spoedcursus gevolgd, en ik ben er zeer positief over! het is een erg goede rijinstructeur die streng maar wel rechtvaardig is. je kan altijd hartstikke erg met hem lachen, maar als er een moment is dat je even moet opletten of op je hoede moet zijn, dan zal hij heel serieus met je zijn en je zo goed mogelijk voorbereiden voor het examen! ik ben zeer ruim geslaagd. maar het gaat hem niet alleen om het slagen, dat is belangrijk en dat is ook bijna gegarandeerd als je bij hem lest. Maar het allerbelangrijk st is dat je ook later veilig, vlot en zelfstandig aan het verkeer deelneemt. nou ik moet zeggen dat, dat zeker goed gelukt is! nogmaal bedankt voor alle!!! Met vriendelijke groet, Ralph
   
 • Meryem 27-06-2012
  Bedankt voor alles Mehmet abi! ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen om rijlessen te krijgen. Je hebt me verwachtingen voldaan. Het was heel erg gezellig met je tijdens de lessen. Wanneer het nodig is kan je serieus zijn, maar ook mee lachen en praten. Ik bedankt je ook dat je me hebt gesteund wanneer het even mis ging. Door jou heb ik meer moed gekregen. Ik heb van je meerdere dingen geleerd dan behalve auto rijen. Ik vind ook dat je met me hebt meegeleefd. Je voelde en zag wat ik allemaal dacht, dat vind ik ook heel erg goed van je! Ik zal je aan iedereen aanraden, want door jou heb ik me rijbewijs in een keer gehaald. Ik zal elke keer aan je denken wanneer ik auto zal gaan rijen! Nogmaals bedankt voor alles! Groeten Meryem
   
 • Ali 25-06-2012
  Mehmet abi cok tesekkur ederim, senden ve aldigim dersten cok memnun kaldim,Ehliyeti mi biran once aldigim icin, tabi bu senin sayende oldu senin destediginden cok memnun kaldim. Ehliyeti almamda en buyuk etkende senin guzel ders vermen oldu. Guvenimi kaybettigim zamanlar bile senin destegini hissettim onun icin ve hersey icin cok tesekkurler. Selamlar Ali
   
 • Soumaya 08-06-2012
  Mehmet bedankt voor alles!!! Ik heb respect voor je manier van lesgeven. Je weet humor en gezelligheid perfect te combineren met serieus lesgeven. Ik zag door m'n vorige rijschool het rijden niet meer zitten maar jij gaf me weer de drive en het zelfvertrouwen om door te zetten!! Door jouw proffessionele lessen ben ik meteen geslaagd bij jou!! En daar wil ik je nogmaals voor bedanken! Mehmet, bereid je voor want over een paar jaar stuur ik mijn broertjes en zusjes zeker jouw kant op hihi... De nummer 1 rijschool van Utrecht als je 't mij vraagt!! Ik zal onze gezellige gesprekken zeker missen! Heel veel succes verder Mehmet! Groetjes Soumaya
   
 • Merije 26-04-2012
  Mehmet, heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen. Af en toe was ik helemaal klaar met het lessen, maar jij hebt er voor gezorgd dat ik er weer plezier in heb gekregen en mijn examen heb gehaald!! Ben er heel erg blij mee, en nogmaals heel erg bedankt. Ik zal je bij iedereen aanraden, ik kan me geen betere instructeur voorstellen!
   
 • Pomme van de Weerd 24-04-2012
  Mehmet, ontzettend bedankt voor de lessen! Ik heb het altijd leuk gevonden naar rijles te gaan, het was gezellig in de auto - je wisselt altijd goed kritiek met complimenten af! Je wist al snel wat ik (fout) ging doen voordat ik het uberhaupt gedaan had en kon dus zo precies op mijn zwakheden inspelen. Door je goede uitgebreide voorbereiding heb ik in één keer mijn examen weten te halen - ik zal de eerste tijd nog wel je stem in mijn hoofd horen zeggen wat ik moet doen. Geruststellende gedachte ;) Pomme
   
 • Desiree 16-03-2012
  Bedankt Mehmet, dat je me zo goed hebt voorbereid dat ik in 1 keer kon slagen! Ik zal je missen in de auto. ;) Groetjes, Desiree
   
 • Joanne 27-02-2012
  Hoi Mehmet, Hartstikke bedankt voor de goede rijlessen! Ik zag best wel op tegen het halen van mijn rijbewijs omdat ik geen natuurtalent ben in het verkeer, maar dankzij jouw lessen had ik er al snel plezier in en durf ik nu met een gerust hart de weg op. Ik vond de lesmethode die je toepaste erg effectief. Je weet precies de goede opdrachten te geven om de problemen aan te pakken. Het leek soms net alsof je gedachten kon lezen. Verder ben ik het eens met alles wat hier al geschreven is, je bent altijd op tijd, zeer geduldig en communicatief. Ik ben erg tevreden met de rijlessen. Ik had nooit gedacht dat ik in één keer zou slagen, maar dat is toch wel mooi gelukt dankzij jouw lessen! Groetjes, Joanne
   
 • Leon 25-02-2012
  Hallo Mehmet, Ik heb niet veel toe te voegen aan wat hier staat: ik heb erg prettig bij je gelest. Niet alleen omdat ik het in één keer gehaald heb, maar ook omdat het gezellig was, je geduldig was, je goed mijn emoties kon aflezen en me vervolgens kon kalmeren en je communicatief bent. Een ontzettend goede rijschool, ik ben blij dat ik je gekozen heb! Groeten, Leon
   
 • Johanna 17-02-2012
  Hoi Mehmet, Weloverwogen koos ik voor jouw rijschool en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik vind je betrouwbaar (altijd op tijd, je doet wat je zegt), communicatief (reageert snel op telefoon/mail), klantgericht (zoveel mogelijk rekening houden met mijn wensen mbt afspraken en oefeningen) en natuurlijk bovenal een goede instructeur. Vooral prettig vond ik je humor (ik voelde me op mijn gemak), je rust (ik heb je nooit in paniek zien raken, ook al was daar soms wel reden toe) en je zeer scherpe waarnemingen en feedback waarvan ik veel heb geleerd. Het resultaat: ondanks faalangstneigin gen in een keer geslaagd. Bedankt! Ik kom je wel een keer tegen in de Polo! Groetjes, Johanna
   
 • magda 29-12-2011
  Bednakt Mehmet, voor het in een keer slagen! Ook als ik zo zenuwchtig was dat ik niet meer wist wat ik moest doen, wist je me er door heen te slepen. En het eindeloze geduld waarmee we soms voor de 15de keer het zelfde rondje reden. Ik ben blij, en heb er het volste vertrouwen in om straks de weg op te gaan! Jasmijn
   
 • Lieselotte 20-12-2011
  Hoi Mehmet, heel erg bedankt voor alles: in een keer geslaagd: geweldig! Ik kan binnenkort vol vertrouwen de weg op. (Dat krijg je als je op Arikan-niveau rijdt ;)) Ik kan eigenlijk alleen maar herhalen wat anderen al eerder hebben gezegd: namelijk dat je een super instructeur bent! Je hebt veel geduld en liet me fouten maken om hier vervolgens (mbv handige tekeningen en heldere uitleg) van te laten leren. Een grote plus is dat je ook benadrukt wat er al goed gaat. Af en toe gaf je me de indruk mijn gedachten te kunnen lezen, zo goed had je door als ik iets vergat/fout deed. Je bent gedreven en wil het beste uit je leerlingen halen. Bedankt voor je humor, de gesprekken en je vertrouwen. Mocht ik ooit nog een motor gaan rijden (kleine kans, maar je weet maar nooit..) dan weet ik waar ik moet zijn ;)! Ik ga je aan iedereen aanbevelen. Alvast fijne kerstdagen en alle goeds in de toekomst! Lieselotte
   
 • Ben 16-12-2011
  Hoi Mehmet, Bedankt voor de goede lessen! Dankzij jou ging ik van nul tot rijbewijs in 6 weken en dat met veel plezier. De positieve reacties van anderen kan ik alleen maar onderschrijven. Ik ga je aan iedereen aanraden!
   
 • Zehra 25-10-2011
  Geachte Mehmet Arikan, Ik ben in een keer geslaagd... en erg blij. Hartelijk bedankt voor alles. Ik wens je heel veel succes met MOTORRIJLESSEN. ..
   
 • Jan 25-10-2011
  Beste Mehmet, bedankt voor alles. Je lessen waren erg ontspannen maar toch direct en streng. Het was en leuke en effectieve opleiding.
   
 • Teun 10-10-2011
  Een rijschool die ik iedereen zou aanraden! Er wordt goed ingespeeld op de manier van leren en hier word het les programma ook op aangepast waardoor er op een efficiënte en zeker effectieve manier wordt les gegeven. Waardering 8.8
   
 • Marijn 20-08-2011
  Niks dan lof, gestructureerd en professioneel!
   
 • Tineke 22-07-2011
  Beste Mehmet, in een keer gelukt! Je leerstijl werkt goed: charmant en direct. Ik ga auto rijden en je aanbevelen!
   
 • Eric 21-06-2011
  Beste Mehmet, Heel erg bedankt voor je rijlessen. Dankzij jouw niet aflatende inzet ben ik in een keer geslaagd! Ik vond je gestructureerde methode en goede uitleg van situaties in het verkeer erg prettig. Bovendien ben je vriendelijk en heb je veel geduld. Voor mij was dit de juiste combinatie om in een keer te slagen. Groeten, Eric
   
 • Mehmet en Yvonne Uyu 17-06-2011
  Hi Mehmet, Namens mijn man Mehmet Uyum, maar vooral ook namens mijzelf, wil ik je van harte bedanken. Ik was al verbaasd dat Mehmet wilde leren auto rijden, maar dat hij het ook nog eens zo vlot en in 1 keer zou halen had ik niet kunnen dromen! Echt super gedaan. Ik laat me, dankzij jou, nu met een veilig gevoel door mijn man rondrijden!Echt super bedankt! Groetjes, Yvonne Uyum
   
 • Michelle 17-06-2011
  Beste Mehmet, Nog steeds een beetje onwerkelijk, maar het rijbewijs is binnen! Bedankt voor je goede, heldere aanwijzingen en je niet aflatende geduld. Ik heb erg met je gelachen in de auto, dank daarvoor! Veel succes met het opzetten van je motorrijschool en heel veel plezier op vakantie. Dat heb je nu wel verdiend! Groetjes, Michelle p.s. hopelijk heeft het appeltaartje gesmaakt!
   
 • Mirjam 11-06-2011
  Hoi Mehmet, Nogmaals heel erg bedankt voor je rijlessen. Dankzij jou ben ik gister gelijk de eerste keer geslaagd! Aan het begin van de rij-opleiding had ik niet verwacht dat ik nu met genoeg zelfvertrouwen de weg op zou kunnen. Maar vanaf volgende week kan dat gewoon! Gelijk bij de proefles had ik al het vertrouwen dat ik bij jouw rijschool veel zou gaan leren. Tijdens de lessen ben je geduldig, je geeft mensen de ruimte om zelf fouten te maken en laat ze dan zelf ook goed daarover nadenken, voordat jij met tekeningen aangeeft wat fout ging. Ook het afrondende praatje aan het eind van elke les geeft je voldoende stof tot nadenken mee naar huis, zodat je weet waar je de volgende les op moet letten. Heel veel succes voor de toekomst (op naar slagingspercent age 90%!), (ook met het geven van motorrijlessen? ) en voor straks natuurlijk een fijne vakantie toegewenst! Groetjes, Mirjam
   
 • Jacco 26-05-2011
  Hoi Mehmet, Bedankt voor alle rijlessen. Je probeert alles uit een rijles te halen en haalt zo het hoogst mogelijke niveau uit een leerling te halen. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden wanneer je in één keer je rijbewijs wilt halen! Mehmet heeft ontzettend veel geduld en is erg sympathiek. Veel succes in de toekomst! Gr. Jacco
   
 • Mazlum Arslan 03-05-2011
  Hallo Allemaal, Wil je je rijbewijs in een keer halen, dan zou ik zeggen ga naar rijschool-Arika n. Hoe hij je al die dingen uitlegt en leert is van een hoge niveau, hij herhaalt telkens de belangrijkste dingen om je goed voor te breiden. Zijn slagingspercent age boven de 77% zegt al genoeg. Meneer Arikan BEDANKT VOOR ALLES !!
   
 • Pawel 14-04-2011
  Beste Mehmet, zonder jou en je professionele en tegelijkertijd erg ontspanne rijlesgeven, zou dit http://www.facebook.com/photo.php?pid=548542&l=3ef7c9127f&id =1700252514 niet mogelijk zijn geweest! Nogmaals bedankt, Pawel, je eerste Poolse cursist.
   
 • Sjoerd 13-04-2011
  Beste Mehmet, Via deze weg wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor de rijlessen. Hoewel ik voor het begin van de rij-opleiding het absoluut niet had verwacht, heb jij het toch voor elkaar gekregen me in één keer te laten slagen! Het belangrijkste waren denk ik je geduld, duidelijke uitleg (met goede tekeningen van de situatie) en dat je, hoewel je meestal de fout al zag aankomen, me toch de ruimte gaf om fouten te maken, zodat ik zelf kon ervaren hoe het wel en niet moest. Ik vond het altijd leuk om te merken dat jij precies wist wat ik wel en niet had gezien en ook precies wist welke fouten ik ging maken. Bij de evaluatie van de les werd alles nog even beknopt maar helder doorgesproken, zodat ik wist waar ik de volgende les op moest letten. Ideaal! Met een vakkundige en grappige rijlesleraar naast je, is autorijden een stuk leuker! Nogmaals ontzettend bedankt. Groeten, Sjoerd.
   
 • Selim 11-03-2011
  Hallo allemaal, Mehmet Arikan, mijn rij-instructeur , kan ik niet met woorden omschrijven. Hij is naast zijn intelligentie ook heel erg sympathiek en aardig. En die lessen, WOW, op een privé-school zal je echt niet zo veel aandacht krijgen als bij hem. Bovendien legt hij alles heel goed uit met behulp van zijn tekeningen(die auto's die hij tekende vond ik zo leuk!). Daarnaast wilt hij dat je eigenlijk BIJNA FOUTLOOS rijdt. Hij is dus eigenlijk een beetje perfectionist en dat is wat ik van hem leuk vond. Bovendien zijn de gesprekjes na het rijden heel erg leuk. Hij vat alles goed samen en vertelt je fouten. De gesprekken waren altijd heel erg leerzaam. Ook weet ARIKAN heel goed hoe je met een leerling moet omgaan. Lijkt wel alsof hij naast rij-instructeur een psychologie heeft gestudeerd(dat wilde hij zeker ook doen, geloof ik :P) 2 dagen geleden, toen ik mijn praktijkexamen had, was ik helemaal op mijn gemak, want ik wist dat ik goed kon rijden alleen moest ik dat aan de examinator laten ...
   
 • sevim kartal 11-03-2011
  Hallo allemaal, Meneer Arikan is een geweldige rij-instructeur . Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Hij geeft uitstekend les, dat kun je ook zien aan de hoge slagingspercent ages. Ik raad iedereen aan om bij hem lessen te gaan volgen. Je leert ontzettend veel van hem. Ik heb binnen één jaar van verschillende rijscholen lessen gevolgd , vergeleken met Arikan heb ik daar helemaal niks geleerd. Meneer Arikan geeft leerzame lessen en het belangrijkst, hij is heel geduldig. Ook kan hij op elke vraag een antwoord geven. Erg bedankt meneer Arikan! Groetjes, Sevim Kartal
   
 • Irfaan Santoe 22-02-2011
  Allemaal, Ik kan iedereen rijschool Arikan aanraden. De instructeur Mehmet is in tussen zo ervaren, niet alleen met het geven van rijlessen, maar ook z’n people skills. Hierdoor ervaar je als student een maatwerk van de opleiding. Mehmet kan geeft uitstekend les om te slagen en kan dit rule-based en principle-based overbrengen. Dit betekend dat hij je alle rij-regels kan vertellen en ook nog de logica erachter kan geven, zodat jij als “kritische student” de regels een plek kan geven en effectief kan toepassen, dus uiteindelijk leren! Mehmet is iemand die echt voelt voor het vak en meevoelt met de student (om deze te laten leren en te laten slagen). Hartelijk bedankt voor de goede leerzame lessen Mehmet. p.s. De lesauto rijdt ook heerlijk. Groeten, Irfaan Santoe
   
 • Floris 14-02-2011
  Meneer Arikan is een zeer bekwamen autorijles- instructeur. De vele jaren ervaring in rijles geven verhoudt zich tot een opmaat gevormde rijles die veel individueel toegesneden lesmateriaal en oplos-problemat iek biedt. Meneer Arikan geeft uitstekende opbouwende kritiek en moedigt je sterke kanten aan. Er heerst een ontspannen sfeer tijdens de lessen ondanks de chaos die het weleens in je hoofd kan zijn. Ik wens je veel stekte met je toekomst als rijinstructeur op de motor of in de auto. Met vriendelijke groeten, Floris
   
 • Meltem 05-02-2011
  Beste Mehmet, Nogmaals hartelijk bedankt voor de uitstekende rijlessen!!! Ik had meer lessen nodig dan ik had gehoopt maar dankzij jouw geduld, motiverende karakter en bijzondere leermethodes heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Jij bent een top instructeur & echte aanrader! Ik wens je heel veel succes in je vak en met het opzetten van je motorrijschool! Groetjes, Meltem
   
 • Esra 15-01-2011
  Hallo, Ik wil Arikan Rijschool bedanken voor de inzet en motivatie.Ik heb mezelf gedurende de procedure,absol uut kunnen ontwikkelen om op een zelfstandige manier deel te kunnen nemen aan het verkeer.Heb ook uiteindelijk het rijexamen in een keer gehaald!! Gr Esra
   
 • Bart 09-01-2011
  Mehmet heeft mij op een goede manier mijn rijbewijs leren halen. Ik ben hem hier erg dankbaar voor en ik raad mensen ook aan om bij hem les te nemen. Heel erg bedankt en nog veel succes met het door ontwikkelen van je motor rijschool! Gr Bart
   
 • Margriet 05-01-2011
  Mehmet Arikan is een fantastische rij instructeur omdat hij je precies leert denken en handelen zoals nodig is in het verkeer.Je hebt niet alleen het gevoel dat je klaar bent voor het rijexamen, maar dat je echt zelfstandig de weg op kunt. Ik ben 37 jaar en dan ben je misschien veel meer bezig met allerlei details,maar aan het eind van het lespakket waren er ook voor mij weinig verrassingen meer in het dagelijks verkeer. Dat geeft een heel sterk gevoel en dat merken ook de examinatoren. Ga zo door en bedankt!
   
 • Marjolein 04-01-2011
  Hoi Mehmet, bedankt voor je eindeloze geduld, en nu eindelijk beloond met dat felbegeerde roze pasje! Ik heb je erg gewaardeerd om je individuele aanpak. Bij mij werkt nou eenmaal iets anders dan bij een ander en jij hebt altijd gezocht naar die persoonlijke leerbehoefte van je leerling. Ik kan iedereen je aanraden! het ga je goed.
   
 • Martin 03-01-2011
  Mehmet Arikan is een bijzonder mens en instructeur. Een eigenzinnige, maar degelijke manier van les geven, die misschien niet voor iedereen geschikt is maar voor mij erg goed gewerkt heeft. Hij is zeer precies (misschien soms iets te maar beter dan te nonchalant), legt goed uit, is (bijna altijd) heel geduldig, luistert ook naar jou en staat open voor kritiek, is heel intelligent. Hij heeft een moderne, eigenzinnige opvatting van lesgeven die werkt (kijk maar naar de slagingspercent ages), en een goed gesprek gaat hij ook niet uit de weg. Aanbevolen!
   
 • Joris 20-11-2010
  Ha lezer, Ik kan je heel erg aanraden te lessen bij Arikan. Mehmet is een ontzettend professionele, aardige leraar die precies doorheeft waar je zwakke punten zitten en die heel goed weet hoe hij het beste uit iemand kan halen. Het is gezellig in de auto, maar alle nadruk ligt op heel goed leren rijden. Arikan geeft je veel inzicht en laat je áltijd begrijpen wat je moet doen en waarom je het moet doen. Kortom: topleraar! Niet verder zoeken, gewoon hier lessen. Groet, Joris
   
 • Sapphira 01-10-2010
  Hey Mehmet, Heel erg bedankt voor alle rijlessen die jij mij hebt gegeven. Door jouw heb ik geleerd hoed ik snel maar toch veilig kan rijden. Ik wens jou eel erg veel succes met je stage voor moterrijlesinstructeur! Als ik je langs zie komen zal ik naar je zwaaien! Groetjes, Sapphira
   
 • Silvia 17-07-2010
  Hoi Arikan, Heel erg bedankt voor de waardevolle leermomenten en vooral het geduld dat jij met me had.. Ik ben geslaagd en heel blij dat ik jou als echt deskundige rijinstruktor heb gekozen. Ik herken je in alle berichtjes hieronder. Ook ik raad iederen aan om bij jou te lessen. Groetjes, Silvia
   
 • Wim 15-07-2010
  Hallo Mehmet, Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige rijlessen! Dank zij jou ben ik in 1x geslaagd. De aanbevelingen op je website bij "Waarom Rijschool Arikan" maak je meer dan waar: je uitleg is vakkundig, geduldig en eerlijk. Ik stond er meer dan eens versteld van hoe je als je me wees op een fout die ik maakte, ook precies wist waarom ik die fout maakte (bv. omdat ik nog met mijn gedachten bij een eerdere situatie zat). Echt een eerste klas rijopleiding die ik iedereen kan aanbevelen! Groetjes, Wim
   
 • Marit 13-07-2010
  Ha Mehmet! Alle dank voor je eindeloze geduld en goede lesmethoden. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik mijn rijbewijs in één keer gehaald heb! :-). Je bent echt een top-instructeur ! Veel succes in de toekomst, en ik zie vast een keer in het verkeer :-). Groetjes, Marit
   
 • Sophie Alblas 28-06-2010
  Hoi Mehmet! Afgelopen donderdag mijn rijbewijs in één keer gehaald, wie had dat ooit gedacht! Ik zag altijd een beetje op tegen het beginnen met autorijden, maar ik heb er uiteindelijk veel plezier aan beleefd. De lessen waren behalve leerzaam ook erg gezellig! Je was echt een toprijleraar; heel geduldig (dat heb ik goed uitgetest haha), rustig en je legde alles goed uit. Superbedankt voor alle leerzame en leuke rijlessen! Heel veel succes verder (ook in de toekomst op de motor!). Groetjes Sophie (Anne)
   
 • Roger 24-06-2010
  Hallo Mehmet! Heel erg bedankt voor je vakkundige maar vooral erg gezellige rijlessen! Ik ben erg blij dat ik jou gekozen heb als rijschool. Groetjes en ik hoop tot snel een keer in het verkeer! Roger
   
 • Ischa 26-04-2010
  Echt een goede rijschool. Zeker aan te bevelen. Net mijn eigen Golf gekocht, lekkere bak.
   
 • gulcan 14-04-2010
  hoi arikan, ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij jou geduld..nog veel succes als rijinstructeur. groetjes, gulcan.
   
 • ali 08-04-2010
  Beste Arikan, 07-04-10 mijn rijbewijs gehaald in 1x je bent een goeie rij-instructeur ! Groetjes, Ali
   
 • Najlae 26-02-2010
  Hallo, Via deze weg wil ik je nog hartelijjk bedanken voor alle leerzame lessen en de gezellige tijd in de auto. Ik zal iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden om bij je te gaan rijden, omdat je echt geduldig bent en tijd neemt voor iedere leerling individueel. Ik zie je een keer op de weg, hopelijk in mijn eigen auto! Groetjes, Najlae
   
 • Eelke 10-02-2010
  Hallo, Ik had meer rijlessen nodig dan ik van tevoren gehoopt had, maar met een goed resultaat: Geslaagd! Arikan keek goed wat bij mij niet zo goed ging en toen gingen we rustig aan de slag om dat te verbeteren. Arikan was erg geduldig en grappig dus leerde ik veel en hebben we ook veel gelachen. Kortom: een aanrader vooral als je een geduldige instructeur zoekt. groetjes Eelke
   
 • Marion 21-01-2010
  Super bedankt voor je geduld en het steeds opnieuw uitleggen van mijn aandachtspunten . Altijd een nuttige reflectie achteraf. Afwisseling in de lessen met opdrachtjes als het tellen van het aantal postbussen op de a'damsestraatwe g, zelf zoeken naar een pompstation in de buurt, en allerlij verschillende wegen. vandaag, 21-01-'10 mijn rijbewijs gehaald, heerlijk! Ik raad iedereen aan om bij Arikan te lessen! groetjes Marion
   
 • Raoul 01-10-2009
  Beste Mehmet, Langs deze weg wil ik jou van harte bedanken voor het behalen van mijn rijexamen…. in één keer. Dankzij jou uistekende kwaliteiten voor het uitleggen, voorbereiden, analyses, vooral heel veel geduld en vertrouwen geven, heb ik het kunnen bewerkstelligen . Echte klasse. Heel veel succes gewenst als rijinstructeur en alles wat je doet. Wie zeker wilt slagen moet bij Arikan rijlessen! Groeten Raoul,
   
 • sarkis 09-09-2009
  Beste Arikan, Dankzij je was de datum 08-09-2009 een belangrijk dag voor mij. Ik ben zeer dankbaar voor je geduld en inzet om mijn zwakke puten sterker te maken. Van hart wens ik je alle sucses en goede voor je en je gezin, hopelijk zie ik je ergens op straat!!! diyar sarkis
   
 • wouter 01-09-2009
  Hallo! Bedankt. 1e keer meteen geslaagd, AriKan het, haha :D tot ziens, Wouter
   
 • Tjeert 20-08-2009
  Erg goede rij-instructeur . Binnen twee weken mijn rijbewijs gehaald. Erg geduldig en legt goed en rustig uit. Veel succes in de toekomst! Groeten, Tjeert
   
 • Gokhan Bozkir 24-04-2008
  Hoi Mehmet abi, 1 woord, GEWELDIG! Binnen 3 weken heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs behaald. Je geeft vooral tijdens de lessen veel uitleg en je hebt vooral veel geduld. Ik wens je heel veel succes in je verdere leven, en tot zien op de weg! Greetz, Gokhan
   
 • Tanya Kors 27-03-2008
  Hoi Mehmet, Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben met mijn rijbewijs!!! En dat alles dankzij jouw geweldige lessen: je hebt VEEL geduld, en vooral talent om dingen duidelijk uit te leggen. Veel succes en makkelijke leerlingen toegewenst. Groetjes, Tanya
   
 • Fatih Patnos 09-03-2008
  Kortom de beste in zijn vak!!! hoge kwaliteit en kwantiteit ;-) veel succes met je cariere verder, en tot ziens op de weg!!!
   
 • Arife Keskin 05-03-2008
  Beste Arikan, je bent een top instructeur!! dankzij jouw heb ik mijn rijbewijs gehaald! succes in je verdere leven!! groeten, Arife Keskin
   
 • Anna Bencivinni 22-02-2008
  Wat een goede rij-instructeur ! Goede kennis van zaken, duidelijk in zijn instructies, prettig in de omgang en eerlijk over je sterke en zwakke punten. Dankzij het vakmanschap van Mehmet heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Anna
   
 • Michiel Westerveld 27-12-2007
  Hoi Mehmet! Ik wou je via deze manier nog even bedanken voor alles! Ik vind je een topinstructeur. Veel succes en gezondheid gewenst in de toekomst! Groetjes Michiel!
   
 • Razzak 14-12-2007
  Eerste keer geslaagd! Arikan.... Man wat ben je goed in je vak, Wat mij betreft jij verdient gewoon de beste rijschool van Nederland. Ga zo door , ik wens je allerbeste voor je leven / carriere. Wil je hierbij voor alles bedanken Groet, Razzak
   
 • Ricky Wolters 03-07-2007
  Heey Arikan Ik wou je bedanken voor de goede en wijze rijlessen . mensen ARIKAN daar moet je gewoon lessen !! succes verder hoop het voor je dat je 100% haalt en ik kom je nog wel een keer teguh op de weg !! gr , ricky.wolters
   
 • Joost 11-05-2007
  Hoi Mehmet, Ik wil je nogmaals bedanken voor de rijlessen. Nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en ik ben er van overtuigd dat ik het allemaal aan jou te danken heb :) Veel succes in de toekomst gewenst met je rijschool! Joost
   
 • Danielle 09-03-2007
  Hi Arikan, Bedankt dat je me door hebt verwezen naar Mehmet Keser. Het is gelukt mijn rijbewijs in 2 weken te halen! Hij was top! Succes verder. Danielle.
   
 • Jan 09-03-2007
  Hey Mehmet, Harstikke bedankt voor de goede lessen, rijbewijs in een keer gehaald, wie had dat gedacht! Nog succes met je verdere (rij-instructeu r) carriere! Jan
   
 • Harun Ardic 01-02-2007
  Merhaba Mehmet, Bij deze bericht wil ik gewoon in het kort zeggen dat ik Arikan autorijschool in mijn ogen de BESTE vindt! Met zijn duidelijke lessen heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald binnen de korste tijd. Veel succes en op naar de 100% zal ik zeggen! Harun
   
 • Nini 22-01-2007
  Hoi, ik wilde je nog bedanken dat je me het nummer van Mehmet Keser hebt gegeven toen je zelf volgepland zat met lessen. Echt een topinstructeur, ik zal z'n geklets missen nu ik alleen mag rijden!
   
 • boaz 16-01-2007
  Hoi Arikan, Ik heb net mijn eerste ongeluk gehad... .haha grapje natuurlijk. Wilde je nog bedanken voor de lessen! Hoorde dat je ondertussen al naar 80% bent geklommen! Veel succes en groetjes, Boaz
   
 • Aponno 24-12-2006
  Dag Arikan, Vrijdag 22 december voor het eerst na 8 jaar weer een rijexamen gedaan(na toen 3x gezakt te zijn), en GESLAAGD!! Heb duidelijk gemerkt het verschil in instructeurscha p bij andere rijscholen 8 jaren geleden!Men kan als instructeur mischien heel goed rijden, maar onderwijzen en daarin streng zijn en belonen daar waar nodig is, is een tweede. Jij had dit alles! Dank je wel voor je heldere uitleg en humor. Ik zal je zeker aanbevelen! Gerson Aponno
   
 • Paul 18-12-2006
  Ha Arie, Net mn rijbewijs opgehaald, echt te gek! Bedankt voor de goede rij-opleiding, veel succes verder (op naar de 100%!), einde van dit bericht.
   
 • Lynette 10-11-2006
  Beste Arikan. eindelijk m'n rijbewijs en dat door jou les wijze en gedult supper bedankt dat je tijd voor me had vrij gemaakt waardoor ik nog optijd was geslaagd voor het rijden!! ga zo door je bent top!
   
 • Kiimm 02-11-2006
  Hee Arikan,.. Ik heb mijn Rijbewijs!!! Bedankt he,.. Ik heb veel van je geleerd in zo een korte tijd, dank je wel!! De lessen waren leuk en gezellig,.. soms ook niet mjaa haha maar ik heb heb toch wel gehaald in een paar weken!! 3e en laatste keer BEDANKT!! Zie je vast nog wel,.. Op de weg!! Doeiiii, Liefs Kiimm,..
   
 • ruudje 15-06-2006
  merhaba mehmet. ik ben superblij dat ik m'n rijbewijs zo snel heb gehaald! Ik vond je lessen echt heel goed en gezellig. Bedankt en succes verder, ik zie je vast nog wel een keer ergens op de weg!! groetjes Ruudje
   
 • Florens Troost 03-05-2006
  He Mehmet. Bedankt voor de soepele rijopleiding die je me gegeven hebt. Vooral je relaxte, professionele en zeer scherpe houding in de lesauto heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Verder stelde ik het erg op prijs dat je enorm flexibel bent en een over een goede dosis humor beschikt. Al met al heb ik de rijopleiding als erg prettig ervaren. Ga zo door. Groeten, Florens
   
 • A. Gursoy 03-05-2006
  Beste Mehmet Arikan, Hartelijk dank voor je goede en duidelijke lessen. In het begin had ik er weinig vertrouwen in maar dankzij jou hulp en ondersteuning heb ik het in 1 keer gehaald. Veel succes met je rijsschool. Groeten, A.Gursoy
   
 • Tenay 28-04-2006
  Hoi arikan met tenay. ik vind dat je een goeie, aardige, geduldige rij-instructeur bent en erg goed les geeft aan je leerlingen. je bent een van de beste rij-nstructeurs op de hele wereld. leuk he zoveel complimenten krijgen? ik heb je nog niet echt kunnen bedanken. hiermee doe ik het effe snel. nou hartstikke bedankt voor je hulp en ondersteuning. Allah herseyi gonlune gore verir insaallah! pas goed op jezelf! doeiiiii
   
 • Fleur Evers 03-09-2005
  Beste Mehmet, Mijn spoedcursus ging echt met spoed: binnen 4 weken in één keer mijn rijbewijs. Maar dit natuurlijk dankzij jou goede, duidelijke en vooral gezellige lessen! Mehmet, nogmaals bedankt en veel succes met je rijschool! En natuurlijk veel geluk met je nieuwe huis! Groetjes Fleur Evers
   
 • ali genc 21-08-2005
  Selam mehmet abi, Hartelijk bedankt voor de rijbewijs en de leuke lessen dat je hebt gegeven. Het was een plezier om bij arikan te rijden!! De groeten (van een goede chauffeur aan de perfecte meester)
   
 • Abdullah Varlik 08-07-2005
  mehmet hoca dankjewel voor de rybewys gelyk eerste keer geslaagd jy bent de beste ryinstructuur in utreg mischien in NL. succes met je leerlinge sayg ve sevgilerimle...
   
 • Harpert en Hermi van 04-07-2005
  BesteMehmet, Bij deze willen we je hartelijk danken voor de hulp bij het zo snel regelen van de nodige examens alsook de lessen ontvangen. Jehebt een kleine en kwalitatief goed georganiseerde rijschool en het was een genoegen om met je over Utrechts wegen te rijden. Veel geluk, ook met je huis. Met vriendelijke groet, Harpert en Hermi van Seggelen
   
 • S.Yusuf Akkar 25-06-2005
  Hoi Mehmet abi. Ik heb 20lessen genomen en was de 1e keer geslaagt voor mijn examen. Bedankt voor alles.:-)
   
 • Aynur Arikan 31-05-2005
  Hoi, ik ben Aynur Arikan. Ben de zusje van M. Arikan. Ik zeg het niet omdat het mijn broer is maar hij kan geweldig goed les geven. Natuurlijk heb ik mijn rijbewijs ook aan hem te danken ( en nogbijna gratis ook nog!!). Ik ben destijds in 1 keer geslaagd daar was ik heel erg blij mee. Nou ARIKAN heeel erg bedankt nogmaals en heel veel succes met jerijschool!!! Groetjes Aynur.
   
 • Fettah Bayir 31-05-2005
  Merhaba Sevgili M.Arikan ! Oncelikle vermis oldugun seviyeli ve kaliteli egitiminizden dolayi sizi kutlar Ve ayrica yayin hayatina gorenwebsiteniz den dolayida sizi ayrica teprik ediyoruz.
   
 • Atilla Cekic 30-05-2005
  Hallo, ik ben Atilla. Ik heb een spoedcursus gevolgd en ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. Het was zeer prettig lessen en M. Arikan is ook een zeer aardige man. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden hier te lessen.
   
 • Jurriaan 27-05-2005
  Mooie website hoor! En bedankt voor de rijlessen, ik hoop dat je slagingspercent age nu weer omhoog gaat!