Login  Log in

Laatste reacties

 • H Chan 24-07-2019
  Ook ik heb veel profijt gehad van mijn rijlessen bij Rijschool Arikan. De instructeur is zeer ervaren ...

  Lees meer ...

   
 • Floor 13-07-2019
  Mehmet is een super fijne rij instructeur. Na de proefles maakt hij een inschatting van hoeveel lessen ...

  Lees meer ...

Volg ons ook op:

Ervaringen en reacties in het gastenboek

Op zoek naar een goede autorijschool in Utrecht?

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je binnenkort beginnen met rijles en snel je rijbewijs B halen? Is voor jou de manier van lessen en de instructeur ook belangrijk? Lees de reacties en ervaringen in het gastenboek en laat eerdere leerlingen jou vertellen hoe het is om rijles te krijgen bij Autorijschool Arikan.


Oud-leerling?

Heb je rijles (gehad) bij Rijschool Arikan? Wil je jouw ervaringen delen met anderen? Geef dan je reactie via het gastenboek op deze website of deel je ervaring via Facebook.  Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun keuze voor Rijschool Arikan.

Maak hieronder je keuze:

 1. Via Gastenboek website
 2. Via Facebook

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

 
#179 H Chan 24-07-2019
Ook ik heb veel profijt gehad van mijn rijlessen bij Rijschool Arikan. De instructeur is zeer ervaren en blijft altijd rustig en geduldig: hij oefent consistent je verbeterpunten met je totdat je het veilig en zelfstandig autorijden onder de knie hebt. Bedankt Mehmet!
Citeer
 
 
#178 Floor 13-07-2019
Mehmet is een super fijne rij instructeur. Na de proefles maakt hij een inschatting van hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Deze inschatting klopte bij mij. Zowel mijn TTT als het rijexamen in een keer gehaald. Mehmet is een man met ongekend veel geduld, legt situaties duidelijk uit met tekeningen en daarnaast is het ontzettend gezellig in de auto! Ik durf nu met zelfvertrouwen de auto in te stappen, bedankt!
Citeer
 
 
#177 Kübra 12-07-2019
Beste Mehmet,
Bedankt voor alles! Ik ben blij dat ik voor jou heb gekozen als rijschool. Top uitleg, top kwaliteit en super fijn om na elke les te reflecteren hoe de les is gegaan.
Citeer
 
 
#176 Maxime 10-07-2019
Was erg blij met het goede inlevingsvermog en en de creatieve manieren om mij bepaalde dingen goed aan te leren!
Citeer
 
 
#175 Arthur 03-06-2019
Mehmet is een uitstekende rij-instructeur . Hij toont grenzeloos geduld, snapt precies waar bij jou het technische of mentale obstakel ligt, en is (niet onbelangrijk!) leuk in de omgang. Hij brengt zijn leerlingen voor het examen niet op een voldoende maar op zogenoemd "Arikan-niveau" , hetgeen ervoor zorgt dat bijna al zijn leerlingen (waaronder ik) in één keer hun rijbewijs halen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Citeer
 
 
#174 Noortje 24-05-2019
Met de hulp van Mehmet ben ik in één keer geslaagd voor mijn TTT en rijexamen. Mehmet is zeer vakkundig en flexibel, wat hem zéker de moeite waard maakt en onderscheid van andere instructeurs. Je betaalt relatief meer voor de rijlessen van Mehmet, maar je krijgt er gegarandeerd fantastische kwaliteit voor terug. In korte tijd veel geleerd en nu met veel vertrouwen de weg op!
Citeer
 
 
#173 Bas Galesloot 27-02-2019
Ik ben heel erg blij met de lessen die ik van Mehmet gehad heb. 10 jaar geleden heb ik het bij een andere rijschool geprobeerd, maar daar had de instructeur geen aandacht voor zijn leerling. Dankzij de duidelijke en rustige manier van uitleggen heb ik mijn examen nu in 1 keer gehaald. Mehmet heeft heel veel geduld en stemt de lessen helemaal op jou af.
Bedankt Mehmet, en wie wiet zien we elkaar nog eens rijden!
Citeer
 
 
#172 David 25-02-2019
Mehmet is een instructeur met klasse. Hij haalt je fouten stuk voor stuk uit je rijstijl totdat je helemaal klaar bent voor het examen. Hij weet hoeveel lessen je nodig hebt en wat er in die lessen moet gebeuren, bij Arikan slaag je in één keer.
Het is bovendien ook altijd gezellig in zijn auto en hij doet zijn best om rijlessen te verplaatsen als dat jou beter uitkomt. Kortom, schrijf je in bij Arikan, dan komt het allemaal wel goed met je.
Citeer
 
 
#171 Yorick 10-02-2019
Ook ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Arikan!

Mehmet is altijd goed georganiseerd en heeft een duidelijk plan voor de komende lessen. De lessen sloten altijd goed aan op mijn niveau en op wat ik op dat moment nodig had. Ik vind het maken van fouten vaak niet leuk, maar Mehmet benadert alles positief en zorgt ervoor dat elk foutje niet een probleem maar een leerervaring is.
Citeer
 
 
#170 Fadoua 23-01-2019
Bedankt Arikan ik ben geslaagd , ik zou je rijschool aan iedereen aanraden, je bent wel streng omdat je zorgt dat de leerlingen boven de niveau van cbr hebben maar, je hebt ook veel geduld en je bent rustig en vrolijk nogmaals bedankt.☺
Citeer